Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prison prison.....

Życie jest niesprawiedliwe

Polecane posty

Gość prison prison.....

Wentworth Miller ten koleś może mieć prawie każdą, a ja nie moge nawet mieć jednej.... nie chce aby mnie tylko dziewczyna kochała za wnętrze, chce by czuła to co wy jak widzicie tego gościa :(

Gość a który to
jest?

Gość potszyf w porywach
Gupi jesteś, ja bym nie go nie tknęła. Idę obciągać z połykiem Johnny'emu Deppowi. 🖐️

Gość prison prison.....
Ten z Prison Break..... najpierw Sayer z LOST teraz on ...a ja to moge sobie dziewczyne chyba narysować i wyciąć ...

Gość Sedzia Dreeddd
no jest niesprawiedliwe i nic nie zrobisz.....

nie moge, dobry tekst - \"ja to moge sobie dziewczyne chyba narysowac i wyciac...\" :D

Gość a który to
taki sobie, nawet brzydki a z tatuażami -fuj ;)

Gość prison prison.....
i do tego koleś ma 34 lata a wygląda jak 20 latek......ide spać, jak zwykle sam........

Gość tyrolski ser
nie łam się. Każda potfora znajdzie swojego amatora. A najczęściej niskie poczucie wartości mają osoby całkiem przystojne i pewnie TY też taki jesteś tylko jeszcze żadna babka Ci tego nie uświadomiła. Widzisz on może mieć każdą a jest sam. Zupełnie tak jak Ty. Może ma jeszcze większy problem bo nie wie którą (z tych milionów) wybrać a latka lecą i cały czas samotny.

Gość no Michael jest boski
można by go ciagle chrupac i nigdy sie nie znudzic...ech..

Gość wentworth jest boski
cudowny koles z tego wentwortha, jest piekny,m, sliczny, najprzystojniejszy facet na swiecie, jest super, ma sliczne oczy, usta , w ogole wszystko ma idealne

Gość Who is right Who is wrong
Tak to jest. Nieważne jaki jesteś ważne jak wyglądasz

Gość hiuuhgh
ja tam w nim nie widze niczego atrakcyjnego niewykluczone ze podobalbys mi sie o wiele bardziej, zwlaszcza jesli masz interesujace oczy lub usmiech

Gość Who is right Who is wrong
Startuj do tych bardziej ładnych niż brzydkich. Te przeciętne mają spaczony mózg i czekają na nie wiadomo kogo. A te ładne są pogodne, miłe i nie boją się o siebie

kwestia gustu, mnie się nie podoba ani on ani sayer.. wolałam Jacka :P a tak poważnie to się niełam, jak bedziesz miał swoja połówkę, to na pewno będzie na ciebie patrzec łakomym okiem :D w miłosci każdy jest dla drugiej osoby najpiekniejszy:D

Gość pacitto
kobiety są niesprawiedliwe i dyskryminują w seksie bezkasiastych, grubych i małozębnych.

Gość Satoshi Kogumazaka
Ja akurat piję 3 litry wody dzienne i straciłem już 5 kg (i wystarczy)

Gość zieeeeeeeeeeeeew
💤💤💤 Przykład 1: Facet rodzi się murzunem w ubogiej rodzinie w Ugandzie ,ojciec go bije ,chodzi głodny w dodatku jest tak brzydki że wszyscy sie z niego śmieją , nie grzeszy tez inteligencją i jest chorowity i słaby. Przykład 2 : Facet sie rodzi jako syn króla Anglii , w przyszłości odziedziczy majątek wart 7 mld dolarów , jest przystojny ,inteligentny ,ma powodzenie u kobiet ,bezproblemowo kończy Oxford , wszyscy go lubią i szanują Wnioski : Tak życie jest niesprawiedliwe :)

Gość Zajebać je

Gość anteczka
no ten z prison jest słodki ale ja tam wole moje słonko ::) naturalne piękno,dla mnie przystojniak a całkiem zwyczajna osoba.....chodz dla mnie nadzwyczajna kocham kocham kocham Cię... :*:*:*:* :) nie martw sie nei wszystkie latają za chłoptasiami z filmow ;)

Gość Kule mu w łeb

Gość henk1
Nie zwalaj na życie bo nawet huj nie jest tak twardy jak ono zwal na ludzi bo to oni kreują własne ego. Od Ciebie i jedynie od ciebie zależy jak je przyjmniesz,powodzenia