Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze mnie natchnie

wpisujcie miejsca, gdzie można spotkać faceta

Polecane posty

Gość moze mnie natchnie

:)

Gość sadolin mały
mam 76 lat i zawsze robiłem w polu, papieru do podcierania nigdy nie potrzebowałem, pod gruszką w polu zawsze kąt miałem i dwa lata temu ukradli mnie rower, mam szprychy od roweru i chcę zamienić na wisienkę :)

Gość lucky strike.....
nice one :D

Gość kumowa
sadolin mały , znaczy ty inteligent jesteś i czasem lubisz powąchać swojskiej berbeluchy ? jest trochę w stodole, odkąd mój stary odszedł to tam się marnuje balon, ano przybywaj tu

Gość Czerw
na ulicy, w pubie, barze, na dyskotece .... w bibliotece, w sklepie, w domu handlowym, w lesie na grzybach, na pływalni, na kursach tańca lub balety, na kursach rodzenia dla przyszłych rodziców, w szkole i na uczelni, w autobusie i tramwaju, w lidlu i biedronce, na meczu, w kinie, w pracy, w ubikacji, na dworcu i w pociagu, na działce, na plaży, w górach, w wodzie, na statku, w jaskiniach i w krzakach, na ławce i w parku, pod pomnikiem, na przystanku, w drodze do domu i do pracy, na rowerze i na wrotkach, na wywiadówce, na korepetycjach, w akademiku, w szpitalu, na policji i u strażaków, przy dziale obuwniczym i przy dziale z damska bielizną, przy rzodkiewce i bananach, z mlekiem i bez, przy batonach i czekoladach, w salonie Ery, orange albo plusa... ... i wiele wiele innych miejsc ...

Gość zakorzeniona
polecam plac budowy. będziesz rozrywana, tylko ubierz się w seksowne ciuszki. gwizdy i ochy i achy :O może należysz do takich kobiet co będą w 7 niebie po takim przedstawieniu. a tak nawiasem - jak facet jest bardzo przystojny - to ZAWSZE okazuje się robotnikiem. 🖐️

Gość fiford
taaaaak a jęśli kobieta jest bardzo ładna to zawsze okazuje się być sprzedawczynią...

Gość gość
Mozna spotkac na KAFETERII.

Gość gość

Gość gość