Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krowa zielona

wizażysta,stylista-znajdę pracę za granicą?

Polecane posty

Gość krowa zielona

Jakie jest wasze zdanie?chodzi głównie o Anglię.

Gość domina86
pewnie,ze znajdziesz, zwlaszcza jak jestes dobra......a potem to mozesz zalozyc wlasny salon a potem kilka salonow np.w Londynie a potem w calej anglii,byc bogata ,miec porshe albo ferrari ,duza wille z basenem i yourkshire terriera i ja bede przychodzic do ciebie na bezplatne zabiegi,bo bedziesz mi wdzeiczna ,ze chociaz cie nie znam to od poczatku w ciebie wierzylam ;-) a tak calkowicie powaznie,to mysle,ze nie amsz sie czego obawiac, mam andzijee tylko ,ze znasz angielski.... a poza tym to mozesz sobie sprawdzic ogloszenia np. na gumtree.com powodzenia

Gość krowa zielona
haha dziex że we mnie wierzysz,a jak już naprawdę tak będzie to masz u mnie gratisa. a tak na poważnie to angielski komunikatywnie.dzięki za link z ogłoszeniami.

Gość domina86
dzieki..super. U r A STAR !!!!!!!! ;-) a gdzie zamierzasz wyjechac, bo ja mieszkam w Londynie,wiec wolalabym za daleko nie dojezdzac ;-)

Gość krowa zielona
na dłużej to ja wyjadę dopiero za parę miesięcy,najpierw do męża 100km od Edynburga (w marcu jadę w odwiedzinki) bo on tam ma kontrakt do końca roku.A potem jasne,że Londyn mi się marzy:)dla mnie to stolica mody, a ja to kocham.Teraz idę na kurs do Międzynarodowej Akademii Wizerunku założoną przez laskę co malowała na pokazach największych projektantów.lalala FAJNIE:)będę miała certyfikat i się podszkolę trochę haha. A Tobie się w Londynie podoba,czym się zajmujesz?

Gość onaUK
Dla mnie Edynburg jest duzo piekniejszy i czystszy od Londynu jedynie jest troche zimniej ale za to masz morze, czystsze powietrze, nie jest az tak tloczno i przytulniej...Londyn jest brudnym, zapchanym miastem...

Gość domina86
ja tutaj jestem od 1,5 roku i w sumie to mam takie mieszane ucczucia.... parwda miasto jest syfiaste i ludzie sa chorzy psychicznie,ale podoba mi sie to ,ze jest duzpo mozliwosci do nauki i pracy, wiec mysle,ze na [poczatek to jest spoko,ale zeby mieszkac tu na zawsze to nie sadze....