Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hairyd

ROBILAS DEPILACJE LASEROWA? - pomoż - wejdź

Polecane posty

Gość hairyd

Czesc czy ktoras z Was dziewczyny robiła trwałą depilacje, a własciwie epilacje - laserem ? chciałabym ją zrobić ale nie jestem przekonana - czy to boli? - czy tracisz włoski na zawsze? - czy są skutki uboczne? - ile to kosztuje? bardzo dziekuje za ew. wypowiedzi

Gość bez_przesady
hej, nie robiłam ale rozmawiałam z dermatologiem - nie tracisz na zawsze, niektórzy na kilka lat, niektórzy na kilkanaście - zależy od organizmu, na pewno nie na na stałe kosztuje w zależności od salonu - wystarczy wejść na stronkę i sprawdzić cennik no i kilka zabiegów trzeba wziąć pod uwagę, a to też zależy od organizmu, na nogi czasem wystarczy 3 razy,a czasem 6..

Gość hairyd
o, dzieki za wypowiedz a mowia ze na zawsze :((( kurde nie wiem, czy to sie opłaca a jak za 10 lat sie okaze, ze te promienie laserowe sa jakos szkodliwe....:)

Gość a jaki

Gość a ja jestem.......
zadowolona.Robiłam bikini i jak sobie przypomnę jak było wcześniej to jestem szczęśliwa. Ciągle chodziłam zła, bo te włoski wiecznie wrastały pod skóre,było ich więcej. A teraz jak się coś pojawi od razu wyrywam pęsetą i jest ok.Robiałam 3 zabiegi z 7 lat temu i jeszcze nie widzę gąszczu.

Gość a ja jestem.......
oczywiście boli ale do przeżycia

Gość jaka...
ale dziewczyny jak t jest,wogole nie ma juz tych wloskow czy sa ale po prostu mniej i slabsze?

mnie 6 zabiegów epilacji nic nie dało. Włosy jak były tak są, śmię nawet twierdzic, że wieksze :-o

Gość abiiiii
jeśli jest dostatecznie dużo zabiegów to włosków nie ma wogóle.Zczasem może się coś pojawić ale to kwestia lat. Do kobitki wyżej. Dziwie się że Tobie nie pomogło.Ja pisałam wyżej ( a ja jestem)że miałam 3 zabiegi i jest ok. Może laser kiepski ( może to było w zbyt niskiej cenie dlatego takie efekty), może salon nieprofesjonalny albo taki typ włosa ciężki do "wytępienia"

Gość hmmm....../
dziewczyny to prawda ze blondynki nie moga tego zabiegu robic?

robiłam kilka lat temu :) im cieńsza skóra i czarne włoski to i efekt lepszy :) były to moje najlepiej wydane pieniądze :)

Gość a na co
a blondynki? jest tu jakas blondynka ktora to robila?

Gość mtt
podobno na blond włoski laser nie działa

Gość tak po prostu...
nie przerazajcie mnie dziewczyny:O czyli co blondynki wogole tego nie wykonuja? przeciez brunetki owlosienie jest mocniejsze a co za tym idzie trudniej je usunac wiec blondynki powinny miec sprawe uproszczona

Gość a do dddd

Gość tu chyba chodzi o
ilość pigmentu we włosach. Brunetki mają go dużo, blondynki mało. A ten laser jakoś wychwytuje te włosy po pigmencie czy jak ? :O W każym razie też coś takiego mi się obiło o uszy.