Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawieszona w próżni

niepotrafie go nienawidzić po tym co zrobił

Polecane posty

Gość zawieszona w próżni

rozstałam sie z moim facetem 1,5 roku temu bo mnie zdradził i oszukiwał, ale przez ten cały czas o nim myśle, czuje że dalej go kocham, on dzwoni z zagranicy i zapewnia ze chciałby jeszcze jedna szanse ze bym go uszczęsliwiła i ze nigdy by mnie zdradził i nie zranił, nie wiem co robić, w kwietniu wraca boję sie momentu kiedy go spotkam, im bliżej tego momemty tym coraz bardziej czuje się zagubiona, czy to miałoby jakis sens?? powrót i KOLEJNA szansa?? chciałąbym go znienawidziec ale nie potrafie

Gość nooo0000
Decyzja nalezy do Ciebie ;D

Jeśli raz zdradził, będzie zdradzał nadal, czy to za pół roku, rok czy dwa... Jesli jesteś tego świadoma i naprawdę sądzisz, ze \"opłaca się\" z nim być po raz drugi, to daj mu szanse. Ja jednak bałabym się że drugi raz moge cierpieć i to na własne zyczenie. Pozdrawiam.

Gość stonkaaa
Jeśli raz zdradził, będzie zdradzał nadal, czy to za pół roku, rok czy dwa Niekoniecznie. Jesli zdarzylo mu sie to 1wszy raz w zyciu, mogl zrozumiec ze popelnil blad. Moim zdaniem jesli nadal po tak dlugim czasie go kochasz, a on nadal zabiega o Ciebie, warto dac szanse.

Gość moja rada
Jest za garnica, moze nie ma tam szansy an poznanie kobiety, dlatego mysli o Tobie, wroci, bedzie fajnie a pozniej moze znowu zdradzic :( Dlatego badz ostrozna...Ja go nie znam, to tylko przypuszczenie, moze naprawde Cie kochac, ale może byc tez tak jak psize :( Bedzie mial kaski, moze mu uderzy do glowy, przyjedzie, poseksi sie z Toba a pozniej bedzie imprezowal i szukal :( Troche to brutalne ale niektorzy niedojrzali faceci tak maja, nie wiem ile on ma lat ...Zycze Ci jak najlepiej ale badz ostrozna!!

Gość to nie kwestia wieku
tylko charakteru - i jeśli raz poczuł smak zdrady, będzie to robił za parę lat, parenaście.. tylu jest wartościowych facetów - dlaczego nie rozejrzysz się wokół tylko rozpamiętujesz przeszłość??

Gość moja rada
zle okresllilam - oczywiscie nie ejst to kwestia wieku :) Ale z ciekawosci pytam- ile mace lat i ile byl;scie ze soba przed zdrada? Czy zaraz po zdradzie on wyjechał? Dlaczegow yjechał?

Gość zawieszona w próżni
to nie tyakie łatwe, to nie był jego pierwszy wybryk, wiem że wisze tak w tej próżni ale inaczej nie moge, przez niego naprawde spławiłam wielu fajnych facetów i robie to dalej , męcze sie na własne życzenie

Gość zawieszona w próżni
a ma 25 lat, tzn skończy za 8 dni, zrobił świństwo ale jest bardzo wartościowym człowiekiem, ma pasje i stara się pomagac innym,

Gość zawieszona w próżni
jak napisałam on będzie miał 25 lat ja mam 22, byliśmy razem ponad 2 lata, wyjechał jak każdy za pracą chce tam zdobyć doświadczenie w swoim zawodzie i cos osiągnąc

Gość moja rada
rozumiem...Sa 2 mozliwosci :) Albo tam sobie posiedział i wiele zrozumiał, tęsknił, żałował błędów i jest zdecydowany i na tyle silny i pewny swojej miłości że wróci i naprawde na powaznie to sobie poukładacie - tego Ci zycze choć to bardzo trudne ) albo wroci, postara sie troszke, robudiz na nowo Twoje uczucie i...wyjdzie dupa blada z tego bo on coś znowuy spieprzy :O Widac że Ty jesteś bardzo zakochana, idealizujesz go ale...to nie ejst tak do konca ze wszystko zaakceptujesz, jego zdrada bedzie jak drzazga :( Ty tego mu nei zapomnisz i gdy coś bedzie nie tak nie raz mu to wypomnisz! Jezeli wrocicie do siebie bedzie Wam naprawde ciezko...Zastanow sie czy to temn wlasciwy mezczyzna, czy nei lepej zaczac cos od nowa bez zbędnych obciążen z zupełnie inan osoba?

A pozatym wydaje mi się, ze sama też boisz się samotności i dlatego ciągniesz do tej \"samej rzeki\".... A jak mówi przysłowie \"Niewchodzi się dwa razy do tej samej rzeki\" Sama próbowałam 3 razy odbudowac mój stary zwiazek. Niestety skonczyło sie na tym że zdradził... Teraz mam cudownego faceta i nie zmaieniłabym go na nikogo innego:) Rozejrzyj się wokół, spróbuj wymazać przeszłośc i przedewszytkim urwij kontakt z eks, bo on Ci wcale nie pomaga... Chyba, ze naprawde chcesz z nim być i ponosić wszelkie tej decyzji konsekwencje.

Gość moja rada
A moze on wroci i sama zobaczysz, zrozumiesz ze juz tak bardzo go nie kochasz? :)

Gość moja rada
Nie zamykaj się w świecie marzen, pieknej przeszlosci pzred zdrada...

Moja rada----> Dobrze mówisz, jest jeszcze kwestia wypominania.. Przecież zdrady sie tak łatwo nie zapomina. A pozatym, sądze że bedziesz zazdrosna i będziesz go kontrolować i podejrzewać, ze znów Cie robi w jajo. Ja bym się w to \"nie bawiła\" a facet niech spada na drzewo, a Ty poszukaj sobie kogoś kto jest naprawdę wart ciebie i Twojego uczucia.

Gość moja rada
Koniec to koniec ja też jestem zwolenniczka powiedzenia ze 2 razy nie wchodzi sie do tej samej rzeki :) Zwlaszcza ze malzenstwem nie ejstescie, dzieci nie macie (chyba) Po co sie meczyc???

Gość zawieszona w próżni
może, boję się troche tego bo on nie wraca na stałe tylko przyjedzie na pewien czas, myśle że może to prez tą samotnośc moze i niego tez, bo nie raz jak dzwoni mówi ze jest tam sam i jest mu cięzko, może i powinnam zerwac z nim kontakt ale nie potrafie, próbowałam być z kims innym, nawet myślałam ze wyjdzie ale koleś okazał się totalną dupą, będąc ze mną sypiał z naszą znajomą, o czym ani ona ani ja nie wiedziała, dowiedziałam się po pół roku od rozstania z nim, takie szczęscie :)

Gość zawieszona w próżni
apropo dzieci, to kiedys powiedział że może jakbyśmy mieli juz dzidziusia to by wszystko ułożyło się inaczej, że chciałby tego

Gość moja rada
Nic na siłę :) Tym dupkiem sie nei przejmuj co sypial ze znajoma ;) Ja po rozstaniu 1,5 roku bylam sama i spokojnie czekalam sobie na nowa milosc :) Odpocznij sobie:) Jesli on przyjezdza tylko na jakis czas to sama nie wiem co powinnas zrobic ... Bo on na pewno bedzie sie starał bardzo, będzie miał mało czasu i może byc naprawdę pieknie, ale co dalej???

Gość a no własnie popieram
zawieszona, a co to znaczy: "to nie był jego pierwszy wybryk"?

Gość AJOłKA
T o baaaaaaardzo trudne... bo skoro raz zdradził a ty zostaniesz z nim to ta zdrada będzie się za wami ciągnąć dłuuuugo ,długo.. Przy każdej drobnej awanturze bedziecie to sobie wyrzucać!!!! Fakt,że ludzie się zmieniają ,najlepiej jakbyście trochę razem pomieszkali wtedy lepiej się poznacie w takim codziennym ,szarym życiu... pozdrowienia...!!!

Gość zawieszona w próżni
kiedys na sylwestra znalazłam go zamkniętego na klucz w pokoju z siostrą organizatorki imprezy, zawsze czepiały sie do niego smarkule wypisywały niestosowne smsy a on nie umiał im powiedziec zeby się odpierdoliły, było mi cięzko i byłam zazdrosna przez to

Gość AJOłKA
Z SIOSTRą ORGANIZATOPKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO TO SAMA WIESZ CO POWINNAś ZROBIC..!!!!!!

Gość zawieszona w próżni
poznalismy sie bardzo dobrze ponieważ bardzo blisko siebie mieszkaliśmy blok w blok, i spędzaliśmy ze soba cały czas, a w życiu codziennym był wspaniały, miałam wszystko co chciałam

Gość moja rada
Niedojrzale zachowania mial, imponowalo mu zainteresowanie ze strony siks :O Ale moze teraz trpoche wydoroslal jak zycie dalo mu w kosc za granica gdzie tylko pracka i pracka?

Gość AJOłKA
ALE TO NIE TO SAMO CO MIESZKAć RAZEM 24 h NA DOBE...

Gość a no własnie popieram
zawieszona... no to masz odpowiedź chyba na swoje pytanie. Co innego gdyby to była zdrada jednorazowa, a tak... facet chyba ma takie skłonności... Tak to przynajmniej wygląda. Jakos trudno mi uwierzyć w zupełną przemianę. Skoro tak było, to teraz najprawdopodobniej też tak będzie, niestety. Pytanie, czy chcesz ryzykować...?

Gość moja rada
Ale zastanwo sie w co sie pakujesz dxziewczyno bo juz nigdy nei bedzie tak samo jak przed zdrada! A o zdradzie sam Ci pwoiedzial, jak to bylo?

Gość moja rada
Hmm ale to troche dlugo teraz tak pomyslalm! 1,5 roku temu sie rozstaliscie, nie sadzisz ze to dlugo? On w tym czasie był z kimś? Caly czas był kontakt czy nagle mu sie przypomnialo ze Cie kocha?

Gość to nie kwestia wieku
ojejku, ona chce zeby jej napisać, że na pewno teraz to już będzie super-cacy i w ogóle.. kurcze, nie znoszę takich cierpiętniczek - wolę żeby mnie zdradzał, bił, poniżał czy coś tam, ale żeby był, bo sama nie umiem...:o dorosła kobieta - ogarnij się, życie masz dopiero przed sobą, wyzwania, miłości - te prawdziwe! a on tam pewnie za granicą siedzi i posuwa w najlepsze jakąś brytyjkę a ciebie bajeruje.. i nie pisz, że to się czuje - nic się nie czuje i nie wie, póki nie przyjedzie i nie powie - odchodzę, ona jest w ciąży, jak mąż mojej koleżanki.. chcesz poczekać na takie wyznanie?