Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akunia

leczenie zebow na fundusz co o tym wiecie?

Polecane posty

Gość akunia

jesli ktos wie niech napisze czego mozemy sie spodziewac u dentysty za friko?ja ostatnio bylam ,malo nie umarlam z bolu,gdy pytalam o znieczulenie uslyszalam ze mi sie nie nalezy.zab mi po leczeniu brazowieje!!!!!!!!koszmar nie chce miec brazowych zebow!!!!!!!podobno to od plomby.ludzie jesli cos wiecie na ten temat piszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dupa blada.............
nic nie zmusi mnie do pójścia do dentysty państwowo. wole zapłacić te 70 zł. za zęba i mięć święty spokój. po leczeniu państwowo ciągle sie wraca do dentysty z tym samym zębem, albo plomba wypadnie, albo sie ukruszy. zgroza.

Gość akunia
ja w kazdym razie czekam na rady!!!!!!!!!!!w czeartek mam isc znowu i nie wiem czy isc.zawsze chodzilam prywatnie,ale tym razem tak mi sie poukladalo,ze nie moge sobie na to pozwolic.pozdrawiam wszystkich,ktorzy lecza zeby!!!!!!

Gość akunia
moze macie namiary na nidrogich dentystow we wroclawiu???

Gość akunia
pol pensji mi zabieraja i jeszcze mam placic? paranoja...

Gość cosk-a
za znieczulenie trzeba placic czy rwanie czy nie ,plomby darmowe sa do niczego biale jak snieg wiec widac je na kilometr i szybko wypadaja ,mozna oczywiscie zaplacic za "lepsza" plombe bedzie taniej niz w prywatnym gabinecie ale jakosc tych plomb pozostawia wiele do zyczenia-taka sytuacja ma miejsce w przychodniach panstwowych ,natomiast w prywatnych gabinetach tam gdzie robia w ramach funduszu jest juz lepiej ,tzn. gdy zaplacisz za plombe (bedzie taniej niz prywatnie) ale materialy sa dobre ,natomiast za darmo tez wstawiaja gorszy material ,ktory szybko wypada

Gość akunia
trzymam kciuki natia!!ja juz place za leczenie zebow syna.ostatnio za kanalowke zaplacilam 335zl.zgroza!dla mnie to duzo!dlatego sama poszlam panstwowo.czy na fundusz dostajemy zawsze to co najgorsze?

Gość akunia
to smutne,a jak to jest z tym doplacaniem?czy ktos wie jakie kwoty wchodza w gre?bo tam gdzie bylam powiedziano mi ,ze albo rybka albo ...czyli albo place prywatnie albo lecze panstwowo innej mozliwosci nie ma

Gość Gaya20
Tak, z tego co wiem to we Wrocławiu dobrze robią to na krzykach w: http://omnident.pl/