Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ctrl alt delete

pomóżcie dobrać kosmetyki

Polecane posty

Gość ctrl alt delete

mam 20 lat, mam cerę mieszaną (tak mi się wydaje)po umyciu jest sucha, złuszcza się skóra z nosa czasami czoła, po godzinie swieci się moje czoło, nos i trochę policzki. Mam zaskórniki na nosie, czole. Często wyskakują mi pojedyncze pryszcze. Jak uzyję podkładu to po godzinie i tak się świece i jeszcze gorzej to wygląda. A i jakby tego było mało mam również rozszerzone pory. To chyba tyle, poratujcie mnie, dobierzcie mi jakieś kosmetyki odpowiednie dla mojej skóry

nawilzaj jesli nie nawilzasz odpowiednio skóry to jest ona pobudzona do produkcji łojotoku. najpierw to stosuj 2 razy w tygodniu peeling, jkis delikatny np. krem złuszczajacy vichy, twarz myj jakims żelem, a na to nakładaj krem nawilżający na dzien z filtrem i na noc. Mozesz tez uzyc toniku ale najlepiej z jednej serii, bo jak uzyjesz zbyt agresywnego to skora bedzie zaczerwieniona i nie bedzie wiedziała co ma robic. mozesz spróbowac, bo ja jak byłam w twoim wieku miałam dokładnie tak samo. dopiero jak zaczełam nawilzac twarz to moje problemy znikneły :) pozdrawiam

Gość ctrl alt delete
dziękuje :)