Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calineczka2007

Planujecie zmianę fryzury na wiosnę?

Polecane posty

Gość Calineczka2007

:) Co dziewczyny zamierzacie zrobić? Mnie wiosna zawsze mobilizuje do zmian :):):)

Gość Calineczka2007
podnoszę

Gość jbgufgyfyf
jakieś 4-5 miesiecy temu sciełam włosy na krótką fryzurkę (coś na granicy jkrótkich i półdługich włosów), włosy miałam fatalne wypadajace, długie odrosty które po ścieciu zostały minimalne. włosy naciagałam na grubej okragłej szczotce, dobrze mi z tym było - problem w tym że poza mna ta fryzura podobała sie tylko mojemu mężowi, WSZYSCY JĄ KRYTYKOWALI. Jednoczesnie zrobiłam intensywna kuracje swoim włosom, bardzo to im pomogło, są ładne, nie wypadaja, odrosło ich sporo po wypadaniu. Włosy mi bardzo szybko rosną ok 2-3 cm miesiecznie (takie juz są) i już je musiałam sciąć sporo, teraz znowu mi odrosły. I pewnie moja nowa wiosenna fryzura to bedzie chyba moja stara-nowa fryzura: półdługie naturalnie kręcone (falowane) włosy, Z nadana przez fryzjera półokragłą linią. Gdybym miała więcej odwagi ściełabym je naprawde krótko, ale nie mam ;-)

Gość to ja poprosze
tez bym chciala juz nie farbowac wlosow, ale niestety mam siwki:( a mam dopiero 21 lat;(

Gość zmienię na pewno i to już
w przyszłym tygodniu - OBETNĘ kudły!! Sa tak zdechłe, zmęczone, końcówki MARTWE, że nie ma co się zastanawiać. Robię to bez żalu :)

Gość JAk zawsze na wiosnę zmienie
Kompletna zmiana koloru i stylu . Wtedy czuję wiosne

ja w sobotę już zmieniam... chociaż zima jeszcze, ale dużo się w moim życiu ostatnio zmieniło i czuję też potrzebę przemiany zewnętrznej ;)

Gość dzisiaj idę do fryzjera
i już się nie mogę doczekać.

Gość dziewczyny ale obcinacie
włosy? Krótko? czy zmiana koloru?? :)

Gość aguuusiaaaa
Ja tez planuje jakas zmiane ale nie moge sie zdecydowac.Kraze miedzy czekolada a blondem.Mialam juz prawie wszystkie kolory oprocz rudego.Mam 18 lat a wlosy sa strasznie zniszczone:( Mam lekko krecone wlosy i ciezko mi z nimi:/Prostuje,podkrecam a wlosy sie niszcza.Na razie stosuje kuracje regenerujaca chce przejsc na swoj kolor (mam ciemny blond)oraz troszke podhodowac(marza mi sie dlugie wloski,mialam kiedys ale obcielam:/)Ale jakos strasznie mnie korci zeby cos z nimi zrobic.Moze poradzilybyscie mi w ktorych mi lepiej?Wyslalabym fotke z blond i brazowymi(jesli chcecie oczywiscie)Pozdrawiam

Gość gość
Kiedy szukacie dla siebie odpowiedniego takiego miejsca. A i cenowo jest jak najbardziej na tak. bo ja płace nawet do 80zł taniej niż zapłaciłabym u innego fryzjera. No i do tegomoja fryzjerka Pani Aneta potrafi wyczarowac cudo na włosach.

Gość gość
Ja tez mialam padake. Zmeczone siwiejace do lopatek. W poprzedni weekend scielam na long boba z grzywka na bok mocno cieniowana. Sa genialne! W dodatku sie przetluszczaja wiec musialam myc codziennie rano. Suszenie trwalo pol godziny plus mycie z 10 minut. A teraz 15 minut z ukladaniem. Jeszcze mysle nad kolorem, w pazdzierniku wyszlam za maz i na slub malowalam na tiramisu. Teraz mi sie zmyly i odcieniem sa podbne do moich naturalnych. A planujemy zajsc w ciaze i raczej na kolor sie nie zdecyduje.

Gość gość
Up

Zawsze prostowałam włosy, ale teraz kupiłam sobie curl secret z babyliss i będę kręcić. W zimę chowałam włosy pod czapkę a w wiosnę mozna poszalec.

Gość gość
Ja musze dodać ze takie salony zawsze są ok, bo wiadomo ze jesli gwiazda jest ich twarzą to jednak bardzo dbają o swój profesjonalizm i prestiż. Na pewno zajrze i sprawdze co to za studio. Zresztą już wystarczy poczytac jak dziewczyny dobrze się wypowiadaja o Dorothy Studio.

Gość gość
Też postanowiłam na wiosne zmienić swój wygląd, zamarzyłam o grzywce ale szkoda mi włosy ścinać dlatego zamówiłam sobie grzywkę dopinaną w Rubin Extensions https://www.rubin-extensions.pl/. Dobrej jakości włosy, rekomendowane nawet przez Julię Dybowską , bezinwazyjny sposób na zmianę wyglądu