Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia19987

Czy to skutki uboczne???

Polecane posty

Gość kasia19987

Witam. Mam pewien problem, od 7m-cy biorę cilest. Do tej pory nie mialam zadnych skutkow ubocznych po przyjmowaniu ale od kiedy zaczelam kolejny listek to codziennie pod wieczor mam napadowe bole glowy mam mdlosci i jestem strasznie nerwowa. Tabletki przyjmuje zawsze o 12.00 w polodnie. Jezeli mozecie mi pomoc to bardzo prosze. Nie jestem pewna czy to jest po cileście czy od czegos innego. Jezeli mozecie piszcie na maila. Z góry wielkie dzieki

ja 4 miesiące temu brałam cilest i też miałam bóle głowy(masakryczne), mdłości... i gdy odstawiłam to minęło wiec powiem Ci że prawie na pewno i u Ciebie są to skutki uboczne....choć nie jest wykluczone że pzyczyna tkwi gdzie indziej...nie odstawisz lub nie zmienisz nie przekonasz się....

Gość kasia19987
myslalam nad tym zeby odstawic je np na miesiac lub dwa i zobaczyc czy bedzie jakas roznica

no ja tak właśnie zrobiłam i różnica była znaczna...ale teraz znowu wróciłam:o bo stres związany z czekaniem na okres był gorszy...poza tym u mnie skutki uboczne pojawiły się dopiero po 8 miesiącach brania wiec ginekolog przyzznał sam że możliwe bedzie wrócenie do tabletek gdy organizm odpocznie....myśle że powinnas zrobic to samo....albo chociaz poczekac do przerwy 7 dniowej i zobaczyć czy bóle przypadkiem nie słabną

bralam diane i po dosc dlugim czasie przyjmowania tez mialam mdlosci, na poczatku tego nie bylo..... mdlosci byly po kazdych siedmiu dniach przerwy i pojawilay sie tylko tego pierwszego dnia po przerwie

mi sie skutki uboczne zaczęły po 2 latach bóle głowy, totalna larwa, rozdrażnienie itede odstawiłam i wszystko zniknęło ;)

Gość kasia19987
wybiore tabletki do konca opakowania (zostalo mi 10) i zobacze jak oslabna to zrobie przerwe. A poza tym to troche przytylam wiec moze uda mi sie chociaz kilka kg zostawic w tyle:)