maxmara37 0 Napisano Luty 20, 2007 Poszukuje sprawdzonego kremu do bardzo suchej cery. Jesli moge liczyć na wasza pomoc , bedę wdzięczna . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leanne 0 Napisano Luty 20, 2007 cutibaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxmara37 0 Napisano Luty 20, 2007 hm ..a ten akurat mam :))przy jakis dolegliwosciach przepisała mi dermatolog. dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niebieskooookaa22 Napisano Luty 20, 2007 Physiogel SVR Xerialine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leanne 0 Napisano Luty 21, 2007 cold cream avene Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonia1 0 Napisano Luty 25, 2007 A próbowałaś Hydracuivre Creme SVR? - Goraco polecam. Wczesniej uzywałam Tylko robionych kremów w aptece... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonia1 0 Napisano Luty 25, 2007 ....ewentualnie Nanobase - do kupienia w aptekach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość domina86 Napisano Luty 26, 2007 a moze sprobuj z iwostinu .... zobacz na ich stronie... mozesz nawet zampoiowic bezpaltne probki..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miraacle 0 Napisano Luty 26, 2007 Polecam Thermal Fix 2 Vichy. Bardzo dobrze nawilża, można stosować na dzień i na noc. Co istotne bardzo dobrze się wchłania nie zostawiając tłustej warstwy na twarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach