Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quigley

Oddychanie stopy w bucie - jak to jest?

Polecane posty

Gość Quigley

W jakich butach stopy "oddychaja" - tak żeby się nadmiernie nie pociły? To musi być skóra naturalna? Czy np. takie buty jak mają ludzie do hikingu, długich wyciececzk, marszy z tymi różnymi goretexami, itp.? Zastanawiam się co kupić i nie wiem czy w takich wymyślnych półbutach z tymi różnymi wyściółkami noga mi się nie zapoci.

Gość Quigley
i czy w butach do trekkingu i w smokingu moge iść na koktajl do ambasadora?

Gość afra
pocztaj na forach o wspinaczkach, bieganiu,...napewno znajdziesz szczegolowe informacje na temat dzialania goretexu i tympodobnych tkanin i tworzyw!

Gość bunio
Dużą rolę odgrywają skarpetki. Nogi najbardziej poca się w elastykach. Najlepsze skarpetki wbrew pozorom są pawełniane frotki. W nich nogi mi się wcale nie pocą, nawet latem. A jak założę syntetyczne nawet bardzo cienie to po kilku godzinach nogi zaczynaja mi śmierdzieć

grunt to naturalne materiały np. skóra. Najlepiej jak wierzch i wyściółka buta są naturalne. Jak spytasz w sklepie to pokażą Ci oznaczenia, które buty powinny mieć, a mówiące o materiale, z którego są zrobione.

Gość Quigley
14:25 to nie ja pisałem. "Fason ten jest wykonany z ze skóry naturalnej." tak napisali przy jednych butach (glanach) na Allegro. Czyli jest ok?