Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet po przejsciach

niemki sa poprostu piekne - zdjecie

Polecane posty

Gość a tak z ciekawosci
pojedz, zobacz, a nie glupoty gadasz!

Gość iyujmija
moze 5 jest ladnych i dobrze porpostu trafiles :P Niemki sa ogolnie ohydne :P

Gość facet po przejsciach
pracowalem w niemczech w VW, dziewczyny sa przepiekne, szczegolnie w Bawarii. Ladne buzie, obfite biusty, blond wlosy, cudowne pupcie ;)

Gość iyujmija
ps-a napewno

Gość iyujmija
no to jedz i sie nimi podniecaj dalej :P Polki rulez :)

Gość a tak z ciekawosci
a ja bywam w niemczech, dziewczyny zupelnie przecietne, nic ciekawego, ubieraja sie kiepsko (brak gustu), duzo grubasow, niemiecki typ urody mi nie podchodzi, piersiastych nie widzialem! i znowu dobra rada: pojedz, zobacz, nie gadaj glupot!

Gość nooooooooo ta to typowa
niemka:o ciemne włosy, ciemne oczy a jaki biust... popieram - polki rulez

Gość Miss Ukraina.
Zapomniałam dodać że jej matka jest z Poznania :) Ojciec jest turkiem urodzonym w Niemczech, więc typową niemką raczej nie jest :)

Gość German slot
Niemki sa latwe i soczyste 😘

Gość podniecoony
polki nie maja szans :O

Gość ale pierdolicie
juz przestańcie przeginać tak wszystkie sa piękne a polki obleśne:Opojebało was na maxa

Gość dokladnie
tylko jedna mi sie podoba - reszta jest taka sobie, a dwie czy trzy sa oblesne! Ty chyba masz oczy w d....

Gość no troche
Germanska uroda to oktaglu nosek blond wlosy i zielone lub niebiskie oczy.

Gość tys sie chyba zgrzal
zalozycielu topicu . Od 20 lat tu mieszkam - w Bawarii , duzo jezdze i podrozuje po Niemczech , Europie i czasami wpadam do kraju . Moze nie jako znawca kobiet , ale po prostu ich wielbiciel stwierdzam , ze absolutnie najbardziej urodziwe i piekne sa POLKI . I w ogole uroda slowianska - przodujaca w swiecie . Pozdrawiam wszystkie Polki :-)

Gość widziałem pare zdjeć kobiet tu
szczerze większość jest śliczna-wiec nie pierdol jak nie wiesz zazwyczaj jest założenie ze ci co siedzą w necie to bazyle-przekonałem sie będąc tu że nie,sam jestem zdziwiony

Gość ...PaUlUsiA...
E tam, niemki są obleśne!! A co do modelek i aktorek...To widzial ktoś kiedyś jaką kolwiek brzydką modelke albo aktorke?!! Sama znam kilka niemek i ich Qmpele.. Naprawde mówie wam nic piękne!! Zwykłe przeciętne.. Na 20 niemek 1 jest ładna... Zresztą tak jak polki:PP I uważam iż to ze ktos się urodził niemrem:p a ktoś polakiem to nie ma znaczenia.. wszędzie dziewuchy sa takie same:P A i prawie każdą niemre stac na operacje plastyczną :P

Gość agivp
co ty mowisz! pojedz najpierw i zobacz a potem mów!!! niemki sa brzydkie, oblesne grube, z cellulitem!!!! fuj a jak zobaczysz w niemczech ladna laske to albo jest to przyjezdna dziewczyna albo przypadek jeden na milion wiem - widzialam niemki

czlowieku to Ty chyba w niemczech nie byles... Przejdz sie najpierw tam ulica i zobacz jakie tam chodza \"laski\" a potem pisz takie glupoty. Te dziewczyny sa jak juz to \"wybrane\"

Gość 666demon
Po tym jak obejrzałem zdjęcie - KOCHAM NIEMKI !!!!

Gość gość
tak polki pieknosci niemeickie igdy nas nie doscigną ! z rozumem i urodą my damy niemeickie maamy urodę prze piękną nie maamy az takich duzych biustów zeby ccyce pokazywać ale maamy normalne piersi az takie grube nie jestesmy jak twierdzą polki ! chcą nam opinie poszargać pieknosciom niemeickim az 11 kandydatow do reki miałyśmy i kto tu jest piękny stale bo w porónwiu do polek jestesmy pracowite, gospodarne wyrabiamy sie z obowiazkami nie pijamy kawek na dworzu jak kobiety poslkie co są leniwe , jestesmy wspaniałe nie lecimy na pieniadze tak jak polki tylko w tradycji naszej musimy miec co jesc zeby facet nas utrzymał i spelniał nasze zachcianki nie duze zachcianki tylko drogeryjne i najwazniejsza rzecz kochamy płyny do kąpieli w tedy czujemy sie jak ryba w wodzie wypachniałe i odprezone i zrelaksowane takie juz jesteśmy bez suszarki sie z domu nie ruszamy ,nikogo byśmy nie wykorzystały i matrialnie i i td a polki by wykorzystały jak by kasa sie skonczyła , duzo my kobiety zagrniczne wiemy o kobietach polskich ze na kasy lecą i przy tym krzywdzą facetów i to jest prwda ? sporo wiemy języki znamy arabski jest fajny ale trudny kobiety zagrniczne stale cos robią sprzatamy ,pierzemy ,czyscimy ,zamitamy gotujemy wysmienicie buraki jak robimy to niemcy az mruczą ze cha wiecej jesc buraków w słoikach i grzybów i ogórkow tak im smakują sloiki opylą w ciagu dwóch dni z grzybami i ogórkami

Gość gość
dziś To miało być śmieszne chyba... Ale nie jest

Gość gość
mamy błekitne oczy nie włosy bląd tylko o ciemnej karnacji ? usta - są normalne jak usta szerokie i jak twierdzicie soczyste ,szminki wszystkie nam pasują oprucz jasnych kolorów bo za to maamy ciemniejszą karnację ? ciało umiesnione i wysokiego wzrostu jestesmy ! na nos nie zerkałysmy lale hyba jest okrągły ! niestety nie znacie się dokladnie faceci polscy jak kobiety zagrniczne sie ubierają i wygladają ! ubieramy sie nie postroswiecku tylko młodziżwo tak jak dziewczyny poslkie ! polkom daleko jest do wspniałych kobiet zagrnicznych dla tego faceci nas wybierają ! włosy sciete mamy róznie albo na krutko albo na długo ! jesli chodzi o tyłek to maamy wsam raz nie za duzy nie za mały

Gość CzwarteImperium
A jak dobrze piszecie po polsku. ;)

Gość gość
Pewnie , że tak jedna na 50 kobiet może być jeszcze co nie znaczy, że jest ładna.