Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość finnezja

i kto tu mówi o tolerancji...?

Polecane posty

Gość finnezja

dziś na lekcji religii moja koleżanka, dodam ze lesbijka, która twierdzi ze nasz polski naród jest strasznie nietolerancyjny gdy ksiadz puscil nam jakieś relgijne piosenki do słuchania po prostu go w głos wysmiala i stwierdziła ze to straszne gówno i ze tego sie słuchać nie da! Strasznie mnie to zdenerwowało bo sądze ze kazdy moze słuchać czego chce, ubierać sie jak chce itp. a jej nikt nie kaze chodzic na religie i jesli jej to nie odpowiada to do widzenia, zachowała sie okropnie, ona oczekuje by kazdy akceptowal jej orientacje, a sama nie potrafi nic zaakceptowac i tylko zawsze wytyka mi palcami niektorych ludzi i ich obgaduje jaki kto jest itp. co o niej myslicie? tępić takich ludzi czy akceptować ich mimo tego ze oni sami nie potrafia zaakceptować kogoś innego... zal mi jej...

Gość walduuuś
tak zachowuje sie wiekszosc "odmiencow", nic nowego :o

Gość ooooooooooooooooooooooo
To jej to powiedz a nie nam tutaj,zasluguje na troche szczerosci ta twoja kolezanka lesbijka.

Gość finnezja
powiedziałam jej o tym i sie przytkała... chciałam zapytać co wy o tym sądzicie... nie musicie na mnie jechać odrazu...

Gość jagooo
jej zachowanie to jedno a to ze polska to narod zacofany i nietolerancyjny to drugie...to drugie to niestety prawda

Gość finnezja
ale ona moglaby sie jakos zachować skoro tak bardzo sama potrzebuje tolerancji... dzieki za odp.:)

Gość jagooo
powiem ci tak na temat kosciola sie nie wypowiadam bo temat mnie drzaźni...co do kolezanki jak sie jej nie podoba to nie musi sluchac...

Gość tu nie
chodzi juz nawet o tolerancje, czy akceptacje. Dziewczynie brak kultury, rozumu i ogłady.

Gość jużżżż
to w liceume mozna byc juz lesbijka?? wow... to sie porobilo na tym swiecie

Gość finnezja
ksiądz jej to samo powiedział, zreszta jeszcze do kilku osób- jak się nie podoba, to nikt was tu nie trzyma, zawsze możecie wyjść... nikt nie wyszedł, a narzekać tylko potrafią... Strasznie mnie to drażni, a zwłaszcza ostatnio ta właśnie koleżanka, zachowuje się okropnie... ona wie najlepiej:/

Gość finnezja
z tego co mi wiadomo... jak ktos jest homo to sie juz z tym rodzi.... to wychodzi gdzies tak pod koniec podstawówki... ;)

Gość jużżżż
kurde ja jakbym miala takie odmiennosci to bym sie z tym kryła jak nie wiem... :(

Gość finnezja
chyba jednak lepiej sie z tym nie kryć, bo było by Ci strasznie ciężko, a i tak w końcu to by się wydało...

Gość jużżżż
no ale wiadomo czas liceum pierwsze milosci itp. a tu dziewucha prowadza sie z inna laska... fatalna sprwa w czsie nauki w szkole, wszyscy Cie wytakaja palcami i patrza sie.. wiec dlatego bym sie kryla, az do skonczenia szkoly. A na studiach zazwyczaj juz ludzie sie tak bardzo soba nie interesuja.

Gość finnezja
tzn. to jest tak ze akurat jej dziewczyna mieszka 100km dalej, wiec ta całe lekcje wypisuje smsy do tej swojej, i tylko mi opowiada jaka to ona wspaniała nie jest itp. i teraz ostatnio chyba tracę cierpliwośc bo juz tego słuchać nie moge, a ten dzisiejszy incydent na reli po prostu sprawił ze moja ogromna cierpliwość się wyczerpuje...

Ej no chyba miała prawo wyrazić swoje zdanie jeśli musiała na tej lekcji siedzieć i wysłuchiwac muzyki której nie lubi...miała prawo powiedziec ze jej się to nie podoba jeśli faktycznie nie mogła opuścić tej lekcji...nie mów że ty taka miła i tolerancyjna dla wszystkiego ...tez pewnie bys sie wkurzyła jeśli byś musiała robic cos czego nienawidzisz...więc nie rób z niej takiego potwora...