Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dworek 2007

Dekoracja koscioła!

Polecane posty

Gość dworek 2007

Kto z Was wie ile kosztuje dekoracja kościoła! Proszę napiszcie!

Gość to zalezy od wielu czynnikow
u nas w malym miescie od 300 zł w górę

U nas proboszcz ma swoja osobe do tych celow i oplata jest 200 zl ktore dzieli sie na pary biorace tego dnia slub. Przypuszczam jednak ze nie jest to zapierajaca w piersiach dech dekoracja a raczej zakurzone czasem sztuczne kwiaty, ktore maja wiecej lat niz ja. Ale co tam. Damy rade

Gość dworek 2007
Dzieki! Mi się straszne podoba udekorowny kosciol i marze aby moj tez byl taki! Na tej stronie sa fajne dekoracje www.mlodapara.pl/kwiatydoslubu nie ktore sa sliczne, tylko ciekawe ile kosztuja. Dlatego wlasnie pytam, czy bedzie nas na nie stac.

Gość ichias
mi też się bardzo podoba ten blog....rozmawiałam z Kasia przez gg podesłała mi kilka fajnych zdjec torów weselnych. chyba zdecyduje sie na jej usługi

Gość to zalezy od wielu czynnikow
w moim mieście za te 300 zł masz dekorację klęcznika, krzeseł, głownego przejścia w kościele tiulem, kwiatami i organzą, szczegóły były do uzgodnienia

W moim mieście to koszt 100 zł.Bardzo mało a wszystko wygląda pięknie! czerwony dywan,na każdej ławce kwiaty,klęczniki ustrojone oraz kr5zesła dla młodych i świadków,na otłarzu 2 kosze kwiatów.