Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula18Ko

Czy ja jestem w ciąży ??

Polecane posty

Gość Paula18Ko

Hej mam 18 lat wiem, pełno tu rozchisteryzowanych nastolatek, które piszą że są w ciąży. Kochałam się z chłopakiem codziennie praktycznie przez miesiąc czasme mieliśmy przerwy jedno lub dwu dniowe, ale zawsze robiliśmy to w prezerwatywie raz weszedł bez ale to trwało 3 sekundy. Już 34 dzień nie mam okrezu :( nic mnie nie boli czuje się dobrze, ale okresu jak nie było tak nie ma :( kupiłam test ale boje się go zrobić yh Czy ja jestem w ciąży?? Czy to możliwe żebym nie czuła jak prezerwatywa pęka ?? POMOCY !!!!

jak nic jesteś w ciąży 🖐️ i dołączyłaś do grona rozhisteryzowanych nastolatek :O

p.s z mojego badania wynika, ze to 3 tydzień jest ;) gratulacje 🌻

Prawdopodobnie z tego stresu ci się spóźnia... Zrób test i wątpliwości się rozwieją, po co go kupiłaś?

Gość Paula18Ko
Ja nie kocham tego faceta on ma 37 lat a ja 18 :( kurwa nie dopuszczam takiej myśli , tymbardziej że jeżeli jestem w ciązy to rodzice wyrzucą mnie z domu wielokrotnie mi to mówili. Przecież się zabezpieczałam jak to możliwe ??? :((((

:O trzeba było mu dupy nie dawać :O i to w dodatku przez okrągły miesiąc :O

Gość kivi
o matko! to chyba ty powinnas wiedziec, czy jestes w ciazy, a nie ktoras z forumowiczek;/ oj, co za ciemnogród;/

Paula ja tez sie obawiam stosowania prezerwatyw bo zawsze jednak cos sobie wmowie. Ostatnio nawet czytalam artykul o mikroporach ktore maja prezerwatywy i moze sie zdarzyc, ze plemniki przez nie przechodza, aczkolwiek nie wiem czy w to wierzyc. Wedlug mnie nie masz sie co martwic, chciaz ja mam taki charakter, ze pewnie bym sie martwila. Ja od dluzszego czasu mierze temperature i dzieki temu mniej wiecej wiem kiedy mam owulacje i powiem Ci szczerze, ze dzieki temu mozna mniej wiecej wiedziec czy jest sie w ciazy, poniewaz podczas ciazy w pierwszych tygodniach zazwyczaj rano temperatura jest wysoka ponad 37. Pisze zazwyczaj bo nie zawsze tak musi byc. Pozdrawiam

Wedlug mnie powinnas go zrobic, tak czy tak wczesniej czy pozniej sie dowiesz (pewnie ze nie jestes w ciazy) ale zrob test. Uspokoisz sie...

Gość Paula18Ko
HEHE mam okres nie jestem ! uf starszna ulga :) dzięki za pomoc szczególnie jansee xD