Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx_

Jak określilibyście kobiete, ktora usunęła ciąże?

Polecane posty

Gość żżżYNKA
ja mam taki zawód ze więce wiem na ten temat. I gardze tobą też nawet za takie myślenie a co dopiero za czyny...............

Krew mnie zalewa... Pewnie, niech urodzi i odda - niech nie patrzy, jak jej dziecko w \"domu dziecka\" dostaje choroby sierocej, bo nie ma go kto przytulać, jak płacze w nocy lub nie płacze wcale (co zdarza się, gdy nie są zaspakajane podstawowe potrzeby), jak cierpi przyglądając się przez kraty swojego więzienia na dzieciaki wracające z rodzicami do domu, jak na swoje urodziny nie dostaje prezentu - nawet uśmiechu taty lub mamy, jak zamyka się w sobie i bezsensownie czeka, aż ktoś je przygarnie (w końcu TYLE jest rodzin, które aż rzucają się drzwiami i oknami do domów dziecka), jak bez przerwy myśli \"kim była moja mama\", \"dlaczego tu jestem\", \"co by było, gdyby\", jak... A może niech każdy jeden, kto nazywa kobietę po aborcji \"morderczynią\", sam weźmie na siebie ciężar wychowania i utrzymania tego \"nienarodzonego dziecka\", jeśli tak bardzo chce, aby zostało urodzone.

nadal współczuję ci wąskich horyzontów myślowych i bardzo proszę nie oceniaj mnie skoro nic o mnie nie wiesz - bo to po prostu jest z Twojej strony niegrzeczne:O:O:O *nie zawsze kobieta traktuje aborcję tak jak zabieg pozbycia się pryszcza - może teraz będzi Ci łatwiej zrozumieć to co napisałam :O:O:O

Gość nie sądzę żeby jaą zatkało
raczej chyba nie ma ochotu dyskutować z agrestwnym i amoralnym chamidłem :P

Gość żżżYNKA
dokonujcie własnych wyborów ale nie kosztem innych ludzi bo Hitlera chyba potępiacie nie?, jak nie to podfajcie dloń katarzynce i innym takim

nawiasem, w moich wypowiedziach nie zauważyłam nic chamskiego, oświeć mnie, o, inteligencie... buhahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

nie sądzę żeby jaą zatkało - ale kogo nazywasz w ten sposób, bo nie moge się zorientować do kogo tutaj pasują te określenia :O:O:O

Gość żżżYNKA
hellish.....szkoda mi czasu pisanie do ciebie, jesteś żalosna

żżżYNKA - w sumie to nie bardzo wiem o co Ci właściwie chodzi, że się mnie tak czepiasz ?:O:O:O

hellis - poparcie w 200%. zzzynka czy jak ci tam, ja ci zycze, zebys nigdy w zyciu nie znalazla sie w podbramkowej sytuacji. zapewniam, ze nie szczekalabys tak glosno jak teraz.

Gość żżżYNKA
ide spać, a ty sie zastanów. oddać dziecko za krat = wg. ciebie gorzej niż zabić- to zabijaj wszystkich którym wg. ciebie źle na tym swiecie

żżżYNKA - ja żałosna :D taaaa, muszę przyznać, ze to niepomiernie komicznie, gdy ocenia mnie ktoś, kto mnie nie zna nawet z widzenia :D a propos żżżYNKA - czy nie zgodzisz się z którymkolwiek fragmentem mojego opisy sytuacji dziecka w bidulu?

żżżYNKA - to może już idź spać :P i nie zapomnij paciorka zmówić przed snem - i prosić pana boga o wybaczenie grzechów - wyzywając tu nas też grzeszysz - tak napisałam na wszelki wypadek gdybyś nie była tego świadoma :O:O:O

Gość żżżYNKA
a w podbramkowej sytuacji też byłam. zalezy wszystko od tego czuy jesteś człowiekiem czy GÓWNEM, czy masz mózg czy TTLKO NARZĄD PŁUCIOWY. dysputa z gównem jest nie w moim stylu so by

żżżYNKA - cytuję \"to zabijaj wszystkich którym wg. ciebie źle na tym swiecie\" a czy ja twierdzę cokolwiek o zabijaniu tych, którym źle na świecie? daleko idąca nadinterpretacja słusznie, idź spać - ucieczka od dyskusji to popularny chwyt ludzi, którym brakuje argumentów

Gość żżżYNKA
ps a w kościele i u spowiedzi ostatni byłam jakieś 10 lat temu- wiec nie tylko praktykujacy katolicy nie są zdolni do mordu

Gość spokojnie to tylko awaria
Narząd płuciowy to jest ten narząd,o którym zdobywa się wiedzę w wiadomych kręgach..W normalnych,mówi się płeć,płuć już można zaliczyć do tych mniej grzesznych myśli,no,chyba,że i tak się kojarzy.

Gość spokojnie to tylko awaria
No,można też pluć,ale to też w pewnuch kręgach...skoro nie umieją nic innego.

nie bylaby skazana na pogarde... przynajmniej nie w moich ocach..

Gość motyka
A ja uważam ,że jest to sprawa tylko i wyłącznie kobiety i ojca dziecka o ile wie o dziecku... Sama nie usunęłabym ,bo to dla mnie życie... ale nikt nie dał nam prawa do osądzania innych!!!!!!!!!!!!!!! i nawe je

Gość glupie c i p y
i ta hell i zzzynka i katarzynka wszystkie jestescie glupie cipy.

Gość krysia.z.
moze probowalabym najpierw ja zrozumiec, a pozniej wzielabym sie za ocene..zreszta.. od oceniania wlasciwie to ja nie jestem..