Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytam z ciekawości

Katie88 ile masz lat???

Polecane posty

już się wypowiadałam na ten temat i wydaje mi się nawet, że kojarzę Twój nick.. :) więc po co te insynuacje? :D

oj przepraszam :* pomyliłam :) a skąd wogóle \"mnie wzięłaś\" ?

Katie88.. zupelnie od tematu.. ciekawe jest to co zauwazylam.. ja jestem 87 i w mailu mam 248 :):):) zaintrygowalo mnie to ...

są za i nawet sponsorują wesele.. ale nie jesteś jedyną zbulwersowaną zarówno na forum jak i wśród moich przyjaciół i znajomych.. :)

Studentka 19, może mamy ze sobą coś wspólnego :) ja nawet na przykład nie znam mojej mojej 19-letniej biologicznej siostry :D:D

ale ja nie moge byc Twoja siostra bo teoretycznie mam 20 tylko ze jestem z pazdziernika i stad to 19 :) Zreszta glupie gadanie... ja Ci gratuluje odwagi i zycze duuuuuuuuuuuuuuuuuzo szczescia :*

moi mieli zgon jak dowiedzieli, ile mój kochany ma lat :D na szczęście szybko im przeszło , jak go poznali :D a po studniówce mama mojej przyjaciółki powiedziała mi, że wyglądam poważniej niż mój M!! :D

Gość dodaje nowy temat
a ile ma lat ? czuje ze pod czterdziestke jest co ?

Gość kulturalnie coolturalnie
pewnie rozbilas jakas rodzinke co ? pochwal sie Bo jak powyzej 27 i nie ma zony ani zadnej laski to oznacza ze neizly z niego musi byc przypadek pewnie pijak i nieudacznik ?

ma 31 lat, tylko proszę bez uwag, już dosyć się nasłuchałam \"koleżanek\" wpierdalających się w nie swoje sprawy :) poza tym, wygląda o wiele młodziej :D:D:D