Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytam z ciekawości

Katie88 ile masz lat???

Polecane posty

Gość załosna jestes TY
i ta Twoja historia napisz za 2 lata jak juz bedziecie po rozwodzie bo sie zaczniesz puszczac idz i zapal ... teraz jestes w naszych oczach DOROSŁA i taka kontrowersyjna wlazisz tu zeby sie zalic czy chwalić ? Bo nie załapałem

Gość błeee

Gość taka jedna ona
Powodzenia życzę :) Mam kolezanke, która wyszła za mąż w wieku 18 lat...teraz po 4 latach mają trzymiesięcznego bobaska i są bardzo szczęsliwi :)

A ja Ci życzę wszystkiego naj z Twoim facetem :)

Gość dwaLATAstarsza
powodzenia nie bede krytykowac bo to Twoje zycie ja bym sie nie zdecydowala a sytuacje mam troche podobna faceta 8 lat starszego i z innego kraju do tego...ale jak jestes przekonana to dawaj mala dawaj!!!!

Gość załosna jestes TY
i ten Twoj facet z innego kraju , myslisz ze lepszy ? Zaloze sie ze czarnuch albo pakistaniec albo jakis inny arabus

Gość dwaLATAstarsza
udez w stol a nozyce sie odezwa...

wydaje mi się, że dwa lata w takim młodym wieku to za krótko jak na taką decyzję... Jesteś pewna, że to nie tylko zwykła \"zachcianka\" nastolatki??? Nie rozumiem, ale cóż- mimo wszystko- powodzenia i szczęścia na nowej drodze życia;) a ten rasista powyżej to się leczyć powinien chyba...:o

Gość dwaLATAstarsza
co do leczenia to masz racje Rychezo:D ale nie dam sie sprowokowac...:)

nie będę się już lepiej wypowiadać, po co słuchać takich nieprzyjemności..

Gość mama Emilki
Jestem 6 lat po ślubie a córka ma 11 miesięcy, wiem co to antykoncepcja i świadome posiadanie dzieci.

Gość dwaLATAstarsza
mamo Emilki:slodko:) heh ja czasem tak wlasni obserwuje kolezanki i znajomych tez niby by sie juz chcialo ale ja jednak nie jestem gotowa...musze jeszcze dorosnac na kazdego przyjdzie pora i do roznych rzeczy ludzie sa stworzeni...pozdrawiam

Gość qwertyuiio
To chore Marnujesz ślub Gwarantuję ci że po pół roku będzie rozwód

Gość nie przejmuj sie...........1
to głupie zazdrosne flondry z którymi do tej pory nikt nie chce się żenić a co dopiero w twoim wieku!!!ja jestem z tobą i życzę powodzenia to twoje życie wiesz co masz robić.głupie flądry wrażliwa i dobra dziewczyna nawet w tym wieku odróżni milość od zauroczenia więc nie osądzajcie jak nie znacie sytuacji!!!!jesteście poprostu zazdrosne i nikt was nie chce!!!!! powodzennia kasiu!!:)

Gość jesteś żałosną gówniarą
bawiącą się w dorosłość... a twoi starzy są na maxa nieodpowiedzialni... nie zazdroszczę...

Gość corkaszefa
Dla mnie to za wszesnie na slub czy cos w tym stylu, chociaz jestem rok starsza od Ciebie Katie o 2 lata. Jednak gdybym znalazla tego jeynego..... kto wie? Ja nie jestem tu od oceniania. Chcialam Ci tylko zyczyc powodzenia, wytrwalosci i milosci takiej jak laczy Was teraz a moze nawet wiekszej.

Gość do Katie 88
podziwiam Twoją kulturę osobistą :-) jesteś wielka i tak trzymaj! życzę Ci wszystkiego najlepszego! 🌻

Gość to jajajja i tylko jaja
a z ciekawości, jesteś w ciąży ??? bo na ogól takie młode panny młode idą do ołtarza z brzuszkiem..