Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytam z ciekawości

Katie88 ile masz lat???

Polecane posty

I nie rozbiłam żadnej rodzinki, ja nie z tych :D pijakiem ani nieudacznikiem też nie jest :D pozdrawiam Cie :D

mnie nie zamknęli :D co do laski, która wypowiedziała się, że jest z nim coś nie tak, bo nie ma laski w tym wieku :D a ja to niby co jestem :D:D:D

Gość Drzazga w doopie
hahah dobre z zakonem ja bym sie spalila ze wstydu jak bym miala takiego starca sprowadzic do domu Pewnie wszyscy by pomysleli ze go z geriatrycznego oddzialu sciagnelam w zamiarze wyłuskabnia spadku :|

Gość Drzazga w doopie
Ty jestes dziecko To pedofil jakis ! Pomysl ze jak sie urodzilas on mial 12 lat ! a jak ty mialas 10 on mial 22 to jest pedofilia błłłłłłłłeeeeeeeee

no widzisz, a ja się nie spaliłam :D coś czuję, że ciebie nie chce ani stary, ani młody :D Ciebie tez pozdrawiam :D

Gość qwertyuiio
Po co ślub tak wcześnie Będziesz żałować

o pedofilię też trudno go podejrzewać, bo raczej nie przepada za małymy dziećmi.. poza tym, moja babcia jest młodsza od dziadka o 13 lat, i niedawno obchodzili 30 rocznicę slubu :D

Gość Drzazga w doopie
ja juz mam meza i w normalnym wieku sama bralam slub w odpowiedniejszym wieku 18 lat hahaha masz ladne kielbie we lbie myslisz ze bedzie fajnie ze sie pobawisz w dom spakuj kredki do plecaka dziecinko a nie bierz sie za takie sprawy Twoji rodzice sa nieodpowiedzialn do granic nieodpowiedzialnosci haha albo im na tobie nie zalezy p.s. ja cie nie pozdrawialam

Gość Ventyl
ja chcę kupę!!!

Mam wrażenie że zazdrość się odzywa od nich (; Lej na nich, sami najlepiej wiecie co robicie (; Ja mam starszą kobietę o 4 lata. Pozdrawiam.

Gość Drzazga w doopie
To znaczy ze jesli babcia jest z dziadkiem 30 lat po slubie to znaczy ze Twoja matka lub ojciec maja ok 30 stki czyli powiedz mi KTO SIE PUSCIL W WIEKU LAT OK 12 ? MAMA ROZKLADALA NOGI CZY TATUS ZALAŁ W PODSTAWÓWCE ?

Twoja babcia powinna obchodzic cos kolo 40 no chyba ze dziadek byl poznij niz ktorys z twoich rodzicow...

w to że masz męża, szczerze wątpie :D moi rodzice są wykształconymi, kochającymi mnie ludźmi, a ty czemu oceniasz skoro nie znasz sytuacji? poza tym, kredek już nie używam, nie mam talentu plastycznego, tornistra też nie mam, noszę torebkę; i, NIE MAM 18, A 19 LAT :D

Gość mama Emilki
Katie ja też młodo wyszłam za mąż, miałam 20 lat. wszyscy dookoła patrzyli czy brzuszek mi nie rośnie (nie wierzyli, że z miłości można się pobierać) ale ja wcale nie żałuję tego kroku i jestem bardzo szczęśliwa. Też Ci tego życzę i gratuluję :)

Gość Drzazga w doopie
Boze !! widzisz i nie grzmisz !!!!! Dobra dziecko , szkoda marnowac czasu na dyskusje z Toba ale wkurwia mnie to ze wy gowniary lolotkopodobne zrobilyscie sobie jakas pojebana mode na sluby i " swiadome planowanie dzieci " przed 20 stką ! Czyzbysmy sie kurwa cofneli do XIV wieku ? Zycze powodzenia :D hahah

mój tata nie jest biologicznym synem dziadków, więc nie do końca jest to rodzinne. a ty drzazga... najlepiej już się nie odzywaj, jak nie potrafisz wyrażać się z szacunkiem. moja mama nie rozkładała nóg, a mój tata nikogo nie zalewał !

Gość Drzazga w doopie
mama emilki ile jestes po slubie ? 6 miesiecy ? a moze z 11 ? hahaha ide dzieci zal mi was gowniary bezmyslne

to kurwa nie czytaj !!! i nie wytrzymałam :D jak żal ci czasu, to po co tu wogóle wchodzisz?? ech... idę zapalić :D

znamy się 2 lata, mieli, ale ja byłam i jestem dla nich oczkiem w głowie, więc zgadzali się zawsze prawie na wszystko :D