Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o odpowiedź

wynik 399 beta hcg

Polecane posty

Gość prosze o odpowiedz
mam wyniki i wyszlo mi

Gość proszę o odpowiedź
w pracy cos nie działało, nie mogłam wysłać posta, więc piszę wszystko jeszcze raz. Wynik wyszedł mi

Gość proszę o odpowiedź

Gość proszę o odpowiedź
mniej niz jeden czyli ze nie ma ciąży. poszłam do gina a ona powiedziaa ze po co ten alarm, ze z testy i tak na nic nie wskazuja, ze sa tylko pmocne w odczytaniu ciazy i ze mam i tak czekac na nastepna miesiaczke. A ja jej na to ze: co jak np. niektore kobiety maja krwawienie nawet w ciazy (moja brartowa miala cala ciaze i urodzila zdrowego babla:) A ona mi na to, ze krawienie w czasie ciazy jest inne niz normalnie, ze to tylko plamieenie, nie takie obfite. Powiedzialam jej ze chce znow brac tabsy, a ona ze mam je wziac pierwszego dnia miesiaczki. Ale przeciez skad mam wiedziec czy to tylko plamienie czy miesiaczka?! Pierwszy dzien zawsze mam plamienie lekkie. Nie chce truc ewentualnego bobaska:P Potem poszlam do lekarza oglnego bo mnie zlapalo przeziebienie i z lekarka o tym porozmawialam

Gość proszę o odpowiedź
(tak w ogole to jak siie pisze znak mniejszosci na tym forum, to nie mozna wyslac wiadomosci) No i lekarka powiedziala ze moze wyniki mi pomylili, no my z mezem tez tak pomyslelismy, bo tak gwaltownie spadlo? A moze to tak ma byc? W ogole nie wiem co o tym myslec...

Gość proszę o odpowiedź
lekarka przepisala mi na wszelki wypadek leki ktore moga zazywac tez kobiety w ciazy. Powiedziala ze prawdobienstwo ciazy male, ale jest, że ciaze tak naprawde to dopiero moze wykryc usg . Zobacze czy w pn. dostane miesiaczke, wstrzymam sie jeszcze z tabsami miesiac (bedzie trudno sie powstrzymac od sexu;) ) i moze powtorze znow to badanie, jak nie testem domowym to laborartoryjnym, chociaz tu-baby w laboratorium juz zupelnie beda sie na mnie patrzyc jak na glupia.

Gość proszę o odpowiedź
planujemy dzidzie w przyszlosci, jak by byla to bysmy sie cieszyli ale wolelibysmy jeszcze poczekac... dziekuje, Inko67, za linka o obliczaniu terminu porodu, juz lookam co tam jest :)

Gość proszę o odpowiedź
ciężko było wejść na tego linka, ale znalazłam tetn terminarz ciąży :)

Gość proszę o odpowiedź
ale myślę że raczej nic nie ma jak wyszedł wynik ponizej 1

Gość natalad
no moim zdaniem wynik ponizej 1 to brak ciazy bo jesli nei ma hcg w krwi to jak ma sie ciaza utrzymac

To krwawienie które miałaś to mogło byćplamieni implantacyjne. Taki wynik wskazuje na początek ciąży.

Gość prroszę o dopowiedź
aktualny wynik ponizej 1

Gość natalad
ale ja dobrze zrozumialam ze Twoj ginekolog uwaza ze ponizej 1 wynik hcg moze byc w ciazy?hmm mi sie wydawalo zawsze ze z krwi jet 100% badanie

Gość proszę o odpowiedź
tak,moja gin stwierdziła, że testy nic tak naprawde nie mowia. Bez sensu...

Gość proszę o odpowiedź
Dziwne, przecież te testy domowe też są na poziom hcg, no ale w moczu, ale też hcg

Ale u mnie testy się myliły, w dodatku na usg nie było nic widać. gin tłumaczył, że testy płytkowe pokazują \"jakościowo\", a z krwi \"ilościowo\". No i to były jednak zaburzenia hormonalne, dobrze, że nie ciąża pozamaciczna, bo było takie podejrzenie, nawet skierowanie do szpitala mi wypisał :O

Gość proszę o odpowiedź
o ja, to niezle. :/ Ehh, z tymi testami...

Gość proszę o odpowiedź
też musiałaś się biedna nadenerwować. Mam nadzieję, że w przyszłości będziemy miały zdrowe dzidzie

Myślę, że to już niedługo będzie :) Cieszę się, że to jednak nie ciąża pozamaciczna, bo bym się chyba całkiem załamała :( Zobaczymy, co będzie w tym miesiącu ;)

Gość natalad
to teraz mnei troszke przestraszylyscie, wiec jak to nie mozna wierzyc testom zawsze jak jakies niebezpieczenstwo bylo robilam test i sie uspokajalam, to znaczy ze nawet jesli robilam test z krwi ok 3 tyg po stosunku i testy z moczy chyba 3 nawet 7 tygodni po i wyszly ujemnie i mialam okres to nei moge byc pewna ze w ciazy nie estem , bo z tego co napisalysci i mowia ginekolodzy niczego nei mozna byc pewnym, zaczynam sie bac

Gość proszę o odpowiedź
szczerze, to ja temu mojemu ginowi zbytnio nie wierzę. Ta babka ma chyba jakieś staroświeckie poglądy, zresztą stara już jest. Jak narazie to chodziłam do niej tylko po recepty na tabsy i dlatego że jestem w tamtej przychodni i jest za friko, ale jak będzie kiedyś coś więcej to napewno ją zmienię, w ogóle nie można z nią porozmawiać, jest opryskliwa i zawsze mnie zbywa.

Gość natalad
bo z tego co wiem wyniki hcg robi sie np jak ciaza jest zagrozona i sprawdza sie czy hcg rosnie wiec to badanie musi miec znaczenie, jego wartosc i stopien przyrostu wiec jesli hcg w organizmie nie ma to jak ma sie ciaza utrzymac, tak mis ie zawsze wydawalo ale pojde chyba na usg jesli nawet ginekolodzy maja takie watpliwosci-chco usg tez 100% pewnosci nei daje, ehh jedynie abstynencja daj pewnosc i brak stresu, trzeba przestac sie kochac i juz

Gość proszę o odpowiedź
ehh, jak tu być abstynentem. Ja poczekam jeszcze miesiąc z tabletkami, potem będę brać je znowu... A jak później powiem mojej gin, ze chce usg to juz w ogole mnie wysmieje ze panikuje bo nic nie ma, a moze ja juz przesadzam.

Gość proszę o odpowiedź
Bo przecież jak wynik mam ponizej 1 to rzeczywiscie ciaza nie moglaby sie utrzymac. A tamten moj wynik 399 to moze byly zaburzenia hormonalne

Gość proszę o odpowiedź
tak powinni mi powiedziec lekarze!