Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwa1

jesli możecie

Polecane posty

Gość nieszczęśliwa1

udzielić mi wsparcia lub rady . spotkało mnie cos czego sie nie spodziewałam nigdy w życiu . niewiem czy mogę tu pisac ,bo to ciężkie dla mnie , ale juz nie mige tego w sobie dusić .

Gość Wydus to z siebie

Gość wez mi tego luja
smialo

Gość no troche
zaraz sie wpieprzy jakis podszywacz i figa bedzie.

Gość o działa
no gadaj bo nudno się robi

Gość nieszczęśliwa1
jeśli moge , to powiem . ale prosze bez złosliwych uwag. mój maż był w sobote na kawalerskim u swojego kumpla . po raz pierwszy na takiej imprezie . wszystko u nas w związku jest ok. czekałam na niego do 2 w nocy ,bo bez niego tak dziwnie zasnąć . ja dość mocny mam sen więc nie słyszałam jak wrócił , ale obudził mnie uderzeniem w twarz ,nie wiem czemu tak zrobił , po raz pierwszy takie coś sie stało , jak tylko otworzyłam oczy i spytałam sie jak było , to wsadził mi swojego... w usta ,i przytrzymał ręce , nie mogłam sie ruszyć . byłam tk zaskoczonai zdumiona ............... to co zdarzyło sie potem to juz nie wiem czy to był mój kochany mąz . nie rozmawiamy ze sobą . był pijany ale cos widzocznie pamięta z tamtej nocy , ja niestety pamiętam za dobrze , dlaczego tak zrobił ,dlaczego?

Gość no troche
Bo był pijany. po pijaku wsyztsko wychodzi

Gość nieszczęśliwa1
ale jestes juz ze soba 5 lat zaw3sze był bardzo czuły nigdy takich odchyleń . juz tak myslałam , może natym kawalerskim cos się stało co go sprowokowało do takiego zachowania . ale przeciez nie poszedł z jakoś dziwką ,żeby cos takiego robić .nie on ufam mu

Gość stonka123
może na kawalerskim się tego nauczyłł?

Gość brr
on cie zgwalcil :(

Gość nieszczęsliwa1
al eoglądamy razem filmy na których różne rzeczy sie dzieja ,i nigdy nie chciał czegos takiego

Gość wez mi tego luja
w moim punkcie widzenia sa dwie opcje: 1. zachowal sie jak tzw.DUBLER tzn. zobaqczyl ze ktos z tamtego watpliwej jakosci kolezenstwa z wieczorku kawalerskiego sobie tak pozwala i mu sie po pijaku uroilo ze tez tak moze/chce/potrafi 2. lub to po prostu wynik picia i wtedy albo psycholog jakis bo to nie jest normalne albo koninec z chlaniem

Gość no troche
no a ile razy w ciagu 5 lat wrocilam narabany z wieczoru kawalerskiego?

Gość nieszczęsliwa 1
to był jego pierwszy raz na takiej imprezie . nie wiem co sie tam działo .

Gość alicjaa852
obudzil cie uderzeniem w twarz a ty spytalas jak bylo????? cos nie tak!!!!!!

Gość wez mi tego luja
moze warto by bylo nie bagatelizowac tej sprawy i stanowczo z nim o tym podyskutowac

Gość Czemu nie...
I właśnie dlatego żonaci faceci mają kochanki.Nie dlatego,że je kochają,ale z nimi spełniają swoje fantazje? Widocznie coś go tam nakręciło,że tak się zachował.

Gość nieszczęśliwa 1 ciekawe czy bm

Gość no troche
Widzisz, cos musialo sie wydarzyc na tej imprezce, ja wiem jak to jest z meska solidarnoscia, ale powinnas moze podpytac kolezkow meza.

Gość nieszczęśliwa 1
ja mam bardzo głęboki sen , nie wiem może mnie próbował inaczej obudzic ,nie wiem .

Gość brr
ale co z tego, ze cos go tam nakrecilo? a co on sie ozenil z kim? maszyna? chyba ma rozum i moze go uzyc prawda? nie powinnas absolutnie bagatelizowac sprawy. koniecznie z nim porozmawiaj. a akurat to, ze byl pod wplywem alkoholu jest zdecydowanie czynnikiem go dodatkowo obciazajacym a nie usprawiedliwiajacym! na Boga... chcecie go tlumaczyc? to sie postawcie na miejscu tej kobiety - obudzonej w taki sposob, tak potraktowanej, ktora wcale nie miala na to ochoty!

Gość nieszczęśliwa 1
przeciez nie spytam sie ich czy mieli tam jakas panienkę . nie da rady to sa kumple z podwórka nic nie powiedzą . ale musze pogadac z ich dziewczynami i żonami ,czy coś sie wydarzyło .może one cos wiedza ,czy tam była panienka.

Gość alicjaa852
to taki masz gleboki sen ze nawet nie zorientowalas sie ze Cie uderzyl czy jak?? uderzyl cie a ty mimo to spytalas normalnie jak bylo?? bo nie rozumiem

Gość brr
alcja852, masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? o co ty ja meczysz, dziewczyno? przeczytaj co jest wyzej napisane i bedziesz wiedziec...

dobrze że ci zębów nie wybił Zapytaj żon może one też to przeżyły

Gość nieszczęśliwa 1
br. ale on zawsze przedkładał moje potrzeby nad swoje . taki czuły .dopieszcza mnie . kiedy tylko może . nie rozumiem jak mogło sie w nim obudzić w jeden wieczór takie zwierze . mówie że oglądamy razem różne rzeczy i nigdy nie miał ciągot do takich rzeczy .

Gość alicjaa852
tak widocznie mam problem ze zrozumieniem!! poprostu nie wierze w to historyjke bo dziwnie to napisala