Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę

z xp na windows 98

Polecane posty

Gość Proszę

pisałam o karcie dźwiękowej Teraz mam windows xp, a chcę zainstalować spowrotem windows 98 co robić? pisze mi, że muszę uruchomić w syst.dos-jak to zrobić?

Gość Proszę
chodzi o tą nieszczęsną kartę dźwiękową, chcę sprawdzić czy ją miałam

Gość Proszę
ups

Gość wez mi tego luja
i co byla ta karta tam gdzi eci pisalem

Gość Proszę
dzięki za zinteresowanie :) chociaż Ty Ja jestem zupelna laiczka, coś mi wyskoczyło, że uszkodzone czy cos tam

Gość Proszę
i chcialm wejść w windows 98, ale mi wyskakuje, że cos tam uszkodzone jest, i chcę zainstalować na nowo, ale wyskakuje komunikat, źe mam to zrobić w systemie dos, nie wiem, jak to zrobić...

Gość wez mi tego luja
musisz zobaczyc co ci wyskoczylo i napisac to tutaj a poza tym wsrod urzadzen ktore polecilem ci obejrzec jest na pewno twoja karta muz i trzeba sie tylko dowiedziec jaka to i scignac sterowniki do xp i bedzie dzialac

Gość wez mi tego luja
98 sobie daruj bo to z karbonu prawie jest

Gość Proszę
wyskakują mi nast.komunikaty: inne urządzenia kontroler multimediów audio karty graficzne karty sieciowe klawiatury komputer kontrolery dźwięku,video,gier kontrolery IDE,ATA/ATAPI kontrolry stacji dyskietek kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej modemy monitory mysz i inne urz. porty(COM I LPT) procesory stacje dyskietek stacje dysków stacja dysków CD-ROM,DVD urządzenia systemowe

Gość wez mi tego luja
nacisnij plusiki w kontrolery dzwieku wideo i gier i napisz co tam jest

Gość Proszę
a jak wejdę w kontroler multimediów, to wyskakuje mi komunikat : Stan urządzenia- sterownik tego urządzenia nie są zainstalowane(kod 28) Aby ponownie zainstalkować sterowniki dla tegggggo urządzenia kliknij przycisk-zainstaluj ponownie sterownik Nie wiem, co mam robbić (bo mój xp-to pirat)

Gość wez mi tego luja
to ze to pirat nie ma znaczenia mozesz sie dowiedziec co to za karta?? jest to tam napisane bo powinno?? dzwiek nie dzial bo sterowniki nie sa zainstalowane albo sa zle i trzeba je uaktualniec

Gość Proszę
a w kontrolerach dźwięku video, gier jest: kodery-dekodery audio kodery-dekodery video standartowy poft gier starsze sterowniki audio starsze urządzenia przechwytywania video urządzenia sterujące mediami urządzenia midi zgodne z MPU-401

Gość wez mi tego luja
to sprobojmy inna metoda wejdz do penelu sterowania->dodaj urzadzzenie ten przewodnik tam przeprowadzi cie przez to i powinien znalesc karte

Gość Proszę
więc co robić dalej?

Gość Macan
No nie wiem! Mam legalnego Linuksa. A te wszystkie Windowsy to o kant d... do niczego się nie nadają.

Gość Proszę
więc weszlam w "dodaj urządz." pyta mnie, czy sprzęt został juz podłączony do teo kreatora? :( mam napisać : tak lub nie...

Gość wez mi tego luja
dalej az dojdziesz do momentu gdzie on bedzie chcial skanowac urzadzenia

Gość Proszę
?

Gość wez mi tego luja
tak

Gość wez mi tego luja
musze na chwile zniknac bede za jakies 7-9 min

Gość Proszę
oki a teraz wyskoczyło: wybierz zainstalowane urządz. z poniższej listy,a nast.kliknij przycisjk dalej,aby sprowadzić jego właściwości lub rozwiązać ewent.problem ale tam jest duzo wymienionuych i nie wiem na co najechać: kontroler multimediów audio NVIDIA Geforce 2MX 100/200 urządzeie midi zgodne z MPU-401 standardowy port gier kodery-dekodery audio starsze sterowniki audio urządzenia sterujące mediami starsze urządz,przecwshwytywania video kodery-dekodery video itd... :((

Gość wez mi tego luja
kontroler multimediow audio sproboj

Gość wez mi tego luja
co za opcje sie pojawily

Gość Proszę
Oto aktualny stan wybranegggo sprzetu: Sterowniki tego urządzenia nie są zainstalowane (kod 28)

Gość Proszę
nacisnęłąm "zakończ" w celu rozwiązania problemu pojawiło się: Kreator aktualizacji sprzętu-zapraszamy Co chcesz, aby zrobił kreator: 1-zainstaluj oprogramowanie automatycznie(zalecane) 2-zainstaluj z listy lub określonej lokalizacji (zaawansowane)

Gość wez mi tego luja
no to musisz zajrzec do puszki odszukac nazwe chipu tej karty oraz jej sygnature to w polaczeniu da ci model jaki masz a wtedy juz tylko sciagnac sterowniki pod xp // albo alternatywna metoda: usmiechnac sie do jakiegos kolegi/kolezanki kto sie na tym zna bo na odleglosc jest mimo wszystko dosc ciezko to wytlumaczyc

Gość wez mi tego luja
no to sproboj automatycznie

Gość Proszę
włączyło mi się "kontrole multimediów audio" i szybko wyłącyłam , bo się pzestaszyląm :(

Gość Proszę
.... że mnie namierzą, czy co :P ależ ja żaluję , że taka tępa w tym jestem :(