Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko..............

moje drogie.czy któras z was miała nieregulane obfite okresy i była płodna?

Polecane posty

i udało jej się zajśc w ciązę? z góry dzięki za odp🌻

juz któryś raz zakąłdam tu temat i nikt mi nie odpowiada:( nie wiem czemu tak jest...czy lubicie odpowiadac tylko na stałe tematy? jeśli miałyscier regulane to i tak napiszice:(

Gość sama już niewiem
ja miałam nieregularne i mam problem, od roku jest ok po stymulacji lekami, ale i tak żadnego owocu z tego niema :(

Ja miałam bardzo obfite, bardzo niereguralne, za wysoką prolaktynę, za niski progesteron, lekarka na wizycie powiedziała, że przez najbliższe kilka miesięcy nie zajdę w ciąże, dopiero po długim leczeniu a zaszłam dzień po wizycie u niej. Fakt ciąża lekka nie była od samego początku problemy ale niedługo córcia kończy rok:)

Gość pytanko.............
dzięki słonko ❤️:) bardzo mnie pocieszyłaś:)

Całe życie mam bardzo nieregularne a w ciążę zaszłam 2 razy od pierwszego strzału :D. A obfitość skończyła się po pierwszym porodzie :)

Gość zenobia.
nieregularne tzn jak bardzo nieregularne? Ja miałam bardzo bfite miesiaczki 7 dni trwały, 2 pierwsze dni umierałam z bólu, okres był srednio co 30 -34 dni nigdy sie nie leczyłam na to,a ażę zaszłam po 1 próbie.Mierzyłam temperaturę 1 miesiąc i po obserwacji stwierzdiłam ze to odpowiednia chwila i zaproponowałam mężowi że dziś możemy mieć synka on na to przystał i mamy teraz ślicznego synaczka:)czasem nieswiadomość problemów jest lepsza...

No właśnie :) Ja się wzięłam porządnie do roboty od 9 do 15 dnia cyklu i nie było bata :D

miałam bardzo nieregularne okresy zreszta tak zostało do dzisiaj. dwa razy zaszłam w ciążę, pierwszy troszke nieswiadomie, drugi od pierwszego strzału:) nieregularne to znaczy miedzy jednym a drugim okresem bylo 30 do 90 dni. bardzo bolesne, z wymiotami i biegunka, przeszło to po pierwszej ciąży, zostala nieregularnośc.

ja mam takie że występują (z przed dwóch lat) 40, 26, 21, 31, 38, 31, 28, 32, 26, 28, 38 czyli same widzicie że wahania są znaczne:( ale mam co miesiąc... Rafinka jak bardzo niregularne były u Ciebie? tak jak u mnie?bardzo mnie pocieszyłąś ty również:) zenobia ty tez:) może i dla mnie jest nadzieja

kurcze dziewczyny kocham was;) e.l.f 👄

i przepraszam za bład ort (sprzed a nie "z przed" ) :P

Ja też zawsze miałam baaaardzo nieregularne miesiączki (zdarzało się że miałam okres co 2 tygodnie a czasem nie miałam przez 3 miesiące :o), obfite i do tego bardzo bolesne :( Zaszłam w ciążę za pierwszym razem :) ... za niecałe 2 tygodnie przytulę moją Kruszynkę ❤️ :)

U mnie rozrzut był od 20 do 40 dni :) Najczęściej jednak co 28-38 i do dzisiaj tak mam. Kurde nigdy nie wiem kiedy dostanę, bo po pierwszej ciąży obfite krwawienia i wszelkie bóle przepowiadające mi przeszły. No i okres skrócił się z 7 do 4 dni. Jak urodziłam, to lekarz mnie się pytał, czy nie miałam problemów z zajściem w ciążę, bo ponoć miałam znaczne tyłozgięcie macicy. A ja wcale nie miałam problemów :D Ale gdzieś czytałam, że właśnie po porodzie macica się prostuje, dlatego ból i obfite miesiączki ustępują. No to mi się chyba własnie wyprostowała :D I po 13 latach znowu zaszłam od 1 strzału.

trzymaj sie! mam nadzieje ze Tobie tez sie uda:) wiem że sa lekarze ktorzy "specjalizuja" sie w ciążach u kobiet z nieregularnym okresem. nie wiem na czym polega ich znajomośc tematu bo nie chodziłam do takiego ale poszukaj moze znajdziesz takiego lekarza.

Rafinka masz racje nie wiadomo kiedy się zacznie bo bóle przepowiadajace zniknęły, wlasciwie dopiero teraz zastanowiłam sie że działa z zaskoczenia:P bo nie moge sie przyzwyczaić ze nie ma bólu i wymiotów. ja nie mialam tyłozgięcia ale moze tez cos sie wyprostowało:P

hehe , rodzenie dzieci lekarstwem na bezbolesny okres :D dobre, nie? Ale działa.

dzieki wam wszystkim za odpowiedzi❤️ :) ja na razie nie staram sie o dziecko ale miałam włąsnie pewne obawy...coś mnie ostatnio napadło i nie mogłam przestać myślec o tym ze jestem bezpłodna....ale wy bardzo mnie podniosłyćie na duchu:) jeszcze raz dziękuję wam:)