Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **silvia**

co myslicie o imieniu Nadine

Polecane posty

Gość **silvia**

na 11 marca ma przyjsc na swiat moja coreczka. dlugo z mezem myslalam nad imieniem i wybralam Nadine co po polsku oznacza nadzieje. co myslicie o tym wyborze?

Gość edek bez kredki
Hm tatuś nie jest Polakiem, czy jak :O ? Jest tyle polskich imion, i nie mów że nie ma z czego wybrać. O a może Tradycja? Wczoraj w tv było że w kraju narodziła się nowa świecka tradycja ;)

Gość sdfdsffd
nie rozumiem ludzi tylko przepieprzysz dziecku zycie a pytanie ktore bedzie je przesladowac bedzie brzmialo ..."jak twoje imie sie czyta?"

Gość ala ma psa
mnie się kojarzy z Nagini - to był chyba wąż z harry'ego potter'a

Gość **silvia**
to imie nie jest polskie poniewaz moj maz tez nie jest polakiem tylko niemcem. nie zgadza sie na polskie imie... a nadine to jedyne imie co mi sie podoba.

Gość onk3
nie zgadza się na polskie imię? kobieto kim ten twój mąz jest? on tylko siebie i swoją narodowosc ceni ciebie tez ma w dupie daleko jak nie chce dac dziecku polskiego imienia

Gość **silvia**
kocham mojego meza i wiem tez ze on kocha mnie i naszego bobaska. jemu zalezy tak na niemieckim imieniu poniewaz planujemy wyjechac na stale do niemiec. a z np. imieniem kasia czy basia nie wiem czy moja coreczka w niemczech czula by sie dobrze... a co do innych imion niemieckich to nie zabardzo mi sie podobaja. pozatym moj maz jest katolikiem praktykujacym a imie nadine ma tez chrzescijanskie oznaczenie- nadzieja

W Niemczech dziewczyn i kobiet o imieniu Nadine jest od zatrzesienia, tak jak w Polsce Kas i Magd....bleeeee malo oryginalne i nudne.

Gość dla mnie lipa
a syna nazwijcie Ubuntu :O

Gość Raffcio
ładne imionko;)

Gość **silvia**
dla synka ktorego tez planujemy ale moze za 2 lata mamy pare imion do wyboru: Damian Dennis Fabian albo Florian

Gość wodolot
Nadine ma vagine

piekne imie. osobiscie znam niemke nadine i oprocz slicznego imienia to tez sliczna dziewczynka. pozdrawiam

Gość **natalia**
imie slodziutkie gdyby moj maz nie byl uparty na Trina to tez bym moja coreczke tak nazwala. ale coz... a jak ci sie podoba imie dla mojej coreczki- Trina?

Gość **natalia**
Trina tez jest slodkie. moja coreczka bedzie miec na drugie Katarina. a Trina to skrot od Katariny :O)

Gość XXXAGAXXX
Imie ladne ale nie podoba mi sie to ze twoj maz nie chce polskiego imienia.... :/

Gość **silvia**
fajny pomysl dac dziecku jedno i to samo imie tylko w innej formie. moze na drugie Nadine bedzie miec Nadzieje... pomysle nad tym

Gość bardzo ladne imie
mi bardzo sie podoba

Gość ja chodzilam do szkoly
z Narine pewnie pamietacie jej wystepy w podrzednych reality szołach wszelkie podobne imiona źle mi sie kojarzą :o

Gość **silvia**
Nadine to nie polskie imie tylko niemieckie albo francuskie. oznacza nadzieje

Gość w niemczech pospolite
zaś w Polsce brzmi jak ksywka dla dziwki daj Margarethe, to ładne imię i ładnie się w niemieckim zdrabnia albo jakieś inne przetłumaczalne

Gość jestem przeciw nadawaniu
dzieciom dziwacznych imion jak dla lalki..... od taka fanaberia mamusi............ pomyśl jeszcze czy to wyszukane dziwolągowate imię będzie pasować do nazwiska :P

Gość **silvia**
imie Nadine bedzie pasowac w 100% do mojego nazwiska poniewaz po mezu mam nazwisko niemieckie

Gość **silvia**
pytam o to poniewaz za niedlugo to fakt ze wyjezdzam do niemiec ale przeciez bede moja rodzine w polsce odwiedzac... a wiadomo rodzina szczerze nie powie czy imie ladne czy nie dlatego tu chcialam sie dowiedziec czy polakom tez sie to imie podoba

Gość kinnnia
miałąm koleżankę niemkę Nadine. dziewczyna była fajna,ale jej imię nigdy mi sie nie podobało

Gość SAMANTAAA
Ładne ale co z tego?NIE JEST POLSKIE