Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....Monika....

Zdrada

Polecane posty

Gość ....Monika....

Cześć dziewczyny jestem z moim chłopakie już 6 lat ,niedawno dowiedzałam się od jego kolegów że spotykał on się z jakoś dziewczyną. Niewiem czy doszedł z nią jakiś bliszy kotakt ,ale bardzo się martwie. Co najgorsze jestem w 2 miesiącu ciąży i on jeszcze nic o tym nie wie. Co mam robić prosze pomuście.

Gość zrób coś z ortografią
:P

Gość orajuśku..............
pomuście....umieram ze smiechu:D:D:D

Gość ....Monika....
idiotko jaja sobie rób gdze indzej

no pomuśmy, tylko jak? czary-mary - nie ma dziecka czy czary-mary - nie ma drugiej dzeiwczyny

Gość stonkaaa
skoro jestes juz w ciazy to musisz mu powiedziec- zrob to jak najszybciej i zobacz jaka bedzie jego reakcja. pozniej po jakims czasie zapytaj go o te plotki, czy to prawda, ale i tak pewnie bedzie zaprzeczal. moze sa jeszcze osoba od ktorych mozesz sie dowiedziec czegos na ten temat?

Gość współczuję
powiedz mu o tym koniecznie, może się chłopak opamięta ale też przede wszytskim dowiedziałabym się czy ta sprawa z laską na boku jest prawdziwa-jeśli to drań lepiej wychować dziecko samej, a godnego ojca znaleźć gdzie indziej, bo nie ten co płodzi tylko ten co potrafi się zaopiekowac i wychować jest godzień być nazywany Ojcem.Powodzenia i mam nadzieję ze z tą laską to nic poważnego!!Trzymam kciuki!! Ale faceci to świnie!!