Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neit

Ehhh... mąż mnie chyba nie chce w łóżku

Polecane posty

Gość Ty mnie nie strasz za
ciekawska. - no tak slub to u nas juz tylko formalnosc, bo wygodniej Musialabym cos zrobic ale tak zeby nie zaczal podejzewac ze "gram":)

ja go nie mam:( Kupujemy go od paru miesiecy ale zawsze pieniazkow nie starcza - ja nie pracuje:( Poza tym mamy jeden pokoj;)

a inne metody odmawiania? metoda na bol glowy np odpada. Nawet jak mnie boli to w trakcie przechodzi i on o tym wie:O

Ciekawska--- to jest dokładnie coś takiego jak mówisz. Tak w ogóle to ja mam wrażenie, że on nie zauważył, że ona jest dorosła, ma własne życie a my własne. A ona dla odmiany tak na nim wisi bo jej wygodnie (wiesz czasem jakąś kasę wyłudzi, albo coś). Ale jak mu tłumaczę, że czuje się jak piąte koło u wozu, i że jeśli nie zawsze to chociaż czasem są takie chwile kiedy to ja powinnam być najważniejsza, to wyraźnie on nie wie o co mi chodzi. Mówi: \"Przecież Cię kocham... Przecież to Ty jesteś moją żoną... Dlaczego jesteś zazdrosna\" itp. A kurcze jak ja mam nie byc zazdrosna jak z jego siostrą przegrywam na całej linii?

to zasłon sie kołdra(co prawda wibrowanie słychać:D) ,wyjdź do łazienki...na mnie sie zawsze obraza -hmm nic nie mówi ale następnym razem jest zawsze zajebisty:p

Ty mnie nie strasz za--- ty się bólem głowy nie wykręcaj tylko mów otwarcie że nie masz ochoty, albo nie jesteś w nastroju i już. Wibratory nie są drogie, no chyba że chcesz jakiś super \"wypasiony\" model :) I wychodzić tez nie musisz, niech patrzy i zazdrości :)

Pewnie że facet musi być potem super, żebyś sobie nie porównywała i żeby nie wyszło że ten sztuczny lepszy był :)

powiem ze nie chce to sie pewnie obrazi i wywroci kota ogonem:O Ale mowisz ze tak trzeba? Chcialam tani ale Moj powiedzial ze tanich nie ma co, ze moga np drapac jakos, tzn od razu gorsze i z nizszej polki. No i tak wybieram i nioe umiem sie nigdy zdecydowac. Zreszta On od zawszed chcial mi kupic. Ale nie wiem jaki na pierwszy raz:(

Neit wiesz mój tez ma siostrę młodszą ale oni są teraz skłóceni-ale przedtem to albo kasa albo wpieprzanie sie w nasze zycie ,teraz ona tez jest mężatka ale ostatnio uslyszalam ze zabrałam jej brata-roześmiałam sie-i chciałam dodać chyba sponsora nawet nie wcinałam sie w te ich sprawy no ale jestem najgorsza ee musisz mu wyjaśnić że to nie o zazdrość chodzi tylko o wspólne życie teraz wy jesteście rodzina i potrzebujesz uwagi

Ja mam stary, wysłużony :) Nosze się z zamiarem zakupu nowego :) Oglądałaś strony sklepów w necie? Może akurat coś Ci wpadnie w oko :) Ciężko tak komuś doradzać, bo to nawet zależy od Twojej hmm... \"pojemności\" . Ja z nowym tez mam problem, ale os mnie kusza takie kosmiczne w kolorach i kształtach :)

Wieszz ja w ogole nie wiem jaki... Nie wiem czy taki naturalny czy jakis zelowy czy z jakimis wypustkami, czy np z jakims dings pumsem do pieszczenia lechtaczki. Boje sie ze wydam kase a mi sie nie spodoba:(

Mój mąż ma dwie młodsze siostry i tylko ta jedna jest taka \"problematyczna\". A najlepsze że ona ma chłopa, dziecko a się zachowuje jak dziecko... Wiesz możliwe że ja jestem przewrażliwiona, bo to juz sporo czasu trwa... Myślałam że im się znudzi tym bardziej jak jego siostra założyła własną rodzinę. Ale nic z tego i się na prawdę boję do czego to doprowadzi. Na prawdę tłumacze mu że tak nie może być, bo nie tylko ja cierpię, ale i facet jego siostry, usiłowałam z nią rozmawiać, ale ona to się tylko śmieje jak głupia i twierdzi, że przecież to normalne relacje wśród rodzeństwa. I tez zawsze ja wychodzę na ta złą co się czepia. A najbardziej to mnie rozbraja jak jego siostra twierdzi że jesteśmy małżeństwem bo ona się zgodziła.

ja tez juz mam wysłużony chyba juz z 4lata ma --kreci łbem:d i ma wypustkę do łechtaczki --bajka szczególnie to 2-gie:D

Ciekawska---chyba sama skorzystam z tego linka (na pocieszenie) :) Bardzo mnie intryguje po co takie (co niektóre) wibratory świecą. Jakieś dodatkowe doznania? :) Aha moim osobistym zdaniem motylki tez są suuuper :)

No właśnie to się zapytam: fajne to kręcenie łbem? :)

Neit to jakieś chore jest ja rozumiem spiknąć sie w weekend rodzinnie na obiad ( i to tez nie w każdy)ale co dziennie na telefonie wisieć-paranoja-współczuję

Gość drogie to...
ja to bym wam za pol ceny... :D

Neit zapytaj sie Jej czy Ona by byla zadowolona gdybys im przerywala w trakcie sexu? Owszem normalne ze rodzenstwo jest za soba ale nie tak przesadnie. A nie ma mozliwosci zeby wiecej osob im wbilo do glowy jak to wyglada? Moze zrozumieja ze ich jest dwoje a reszta swiatra mysli inaczej wiec moze cos nie tak Moze sobie cos kupie na prezent slubny:D Kiedys patrzylismy wlasnie na takie kroliczki ale one strasznie drogie:O Moze zobacze i jakis tanszy sie skusze:) Wkoncu mam swoje potrzeby;)

kurcze nie da sie ich ulozyc cenowo:(

No właśnie to się zapytam: fajne to kręcenie łbem?no interesujące -można włączyć 2 funkcje na raz łeb sie kreci i wypustka ,,mizia\'\':D ale w moim jak są 2 na raz to wypustka jest wolniejsza;)

kurcze dziewczyny a moze powiedzcie na co zwracac uwwage? Co jest wazne? Bo ja sie nie znam:P

Ty mnie nie strasz za --to jak juz to ten 2 który wybrałaś-ale ja bym dołożyła dla tej wypustki:p:Dwarto

Oni się nie widują zbyt często (na szczęście bo bym chyba zwariowała). Ale fakt ciągle czuję jej obecność. Główny problem jest taki że oni kompletnie nie widza, że to nie jest normalne. To tak jak usiłować wysłać na odwyk kogoś kto się zapiera i jest święcie przekonany o tym że nie jest uzależniony. A ja już nie wiem jak im tłumaczyć że ich zachowanie nie jest normalne. Już próbowałam jej tłumaczyć że moje życie erotyczne bardzo na tym cierpi (bo nawet jak ona nie dzwoni to ja cały czas się stresuje że może zaraz..., po za tym mój mąż nie ma problemu z dokończeniem, to ja mam, bo się wściekam, i nastrój diabli biorą). Ale ona tylko wzrusza ramionami i stwierdza że nie widzi problemu. bo przeciez co ona nam przeszkadza. A normalne jest puszczenie komuś co kilka minut sygnału? I to tak przez cały dzień...

duzo lubie ;):P i napewno nie po ciemku i na lyzeczke:D Ja to bym tak chciala tani a super serwis;) A moze zeby im pokazac jak to jest w praktyce bedziesz puszczala sygnaly z jej mezem?:O Ja juz nie wiem co tu mozna, z Twoich opowiadan wyglada ze to typowa blondynka:(