Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neit

Ehhh... mąż mnie chyba nie chce w łóżku

Polecane posty

Neit powiedz twardo ze przynajmniej na seks ma wyłączyć telefon-chce pogadać niech to zrobi wcześniej-no bez jaj a w ogóle ten tekst:ze ona zgodziła sie na wasz ślub-aż mnie to zirytowało

Gość Ty mnie nie strasz za
ale sie napalilam przez Was na wibrator;) Nie no,teraz to juz bede musiala kupic - jesli oczywiscie nie skonczy sie na wynieraniu i przebieraniu

Nie wiem jaki ona ma naturalny kolor włosy (żartuje) ale w niektórych sprawach sprawiedliwie powiem że nie we wszystkich ) to idiotka. Chociaż mam wrażenie że ona rozumie tylko to co jej wygodnie (Moi teściowie mimo że bardzo ich lubię mają tak samo). Czasem na prawdę jak bym ją kopnęła w ... Wrrrr! Wyobraźcie sobie że ona jest jedynym powodem naszych kłótni. Nigdy nic innego, żadna kasa itd, mamy z mężem podobne upodobania i zainteresowania i gdyby nie ona to żyło by się nam jak w raju. No ale oczywiście to ja mam problem bo się czepiam.

Ciekawska-- a pewnie, przecież prezent Ci się należy :) To ja sobie kupie na pocieszenie, Ty na prezent a Ty mnie nie strasz... z okazji ślubu :)

ciekawska ma racje, po pierwsze podczas sexu musisz twardo powiedziec. Jak nie to nic nie bedzie - mowi to ta co nigdy nie odmawia;) Ale to bedzie pierwszy krok w dobrym kierunku

Gość Gdański chłop
Tak sobie czytam,może Ten Twój chłop coś więcej z siostrą???? AAAA i pamiętaj,jak on nie to ja zawsze!!!

Ciekawe co sie kryje pod pojęciem 10 programów :) Hehe... może po udanej zabawie jeszcze kawkę do łóżka przynosi? :)

kurcze dziewczyny ale ja znowu jestem z tego lgupiua i nic nie wiem:( Nie wiem jaki:( Mysle tak kolo 50zl bo tansze co prawda mniej kasiorki;) ale chyba nic nie warte. Najchetniej to za ponad 100 zl bym kupila:)

Gość Gdański chłop
Taaaa,i wstaje o 6.00 do roboty...

nie wiem co sie kryje ale jego cena mowi sama za siebie:D

gorzej ze to ja kasiore trzymam a on kieszonkowe dostaje:( Niby nic a jednak od zawsze mam ten dylemat jaki wtybrac

i mamy rodzynka, mezczyzne:D

Ciekawe co sie kryje pod pojęciem 10 programów Hehe... może po udanej zabawie jeszcze kawkę do łóżka przynosi? :D:D:D:D nie wiem jak kupisz to mi powiedz:D chłopak nam sie znalaz na topiku:D a ty szukaj odpowiedniego do 200 bo reszta to szajs;)

Gość Gdański chłop
A jeśli można...To wibrator zastępuje mężczyzne w 100%???Jest dla Was dodatkiem,czymś innym,czy poprostu z braku laku...?

ciekawska ja za ta cene to chcialam Was naciagnac:P;)

Gość Gdański chłop
A nie przeszkadzam????Jesli tak...Tylko słowo i mnie nie ma... Ale spać niemogę

No :) Witamy \"Rodzynka\". Dzięki za propozycję, ale z natury jestem monogamiczna. (Wibrator się nie liczy :) )

a ja chyba kupie motylka albo kulki hmm widziałam tam tez jakieś cudo do piersi--matko ile tego jest

Gość Gdański chłop
Siostra żony wyszła dopiero....I tym razem nici!!!

rodzynek zostan;) U nas inicjatywea wibratora wyszla najpierw od niego ,ja nigdy nie chcialam. Potem chyba doszlam do odpowiedniego wieku:) A teraz kupic nie umiem:P

Wibrator? Nie no faceta w 100% nie zastąpi (przynajmniej mi). Ale na prawdę fajnie mieć :)

Mi się kulki nie podobają jakoś za bardzo (mam), ale motylek super jest z doświadczenia mówię (piszę) :)

Gość Gdański chłop
TO ZOSTAJĘ!!!!miło tu u Was...