Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pat211

CO NAPISAĆ W MAILU....DORADZCIE

Polecane posty

Proszę was o pomoc. Nie mam tzw weny. Dostałam maila od osoby, z którą nie utrzymuje żadnych kontaktów od 10 lat. Kiedyś byliśmy znajomymi, on wyjechał do innego miasta. Przegladając prasę natknęłam się na jego nazwisko i mail oraz fotkę. Poznałam go, bo niewiele się zmienił. Wczoraj napisałam do niego maila. Przedstawiłam się, poprosiłam , że jezeli mnie pamieta żeby odpisał. I odpisał - to dla mnie wielkie zaskoczenie, bo właściwie sie nie spodziewałam. Prosi o kontakt i pisze o tym, ze znał w życiu dwie B i po nazwisku nie bardzo mnie kojarzy. Dziewczyny jaki i co odpisać.? Mam nadzieję, że mi pomożecie. Ps. Mam przeczucie jednak, że mnie kojarzy .

Gość nie wiem może nie odpisuj

Gość nie wiem nie poradzę
poprostu mu się przypomnij, podaj gdzie się poznaliście lub tp. Jak odpisał tzn że chce mieć kontakt

Jak się powiedziało A, to trzeba powiedzieć B.:) Oczywiście,że mu odpisz i przypomnij fakty z Waszej znajomości.Nie zapominaj,że to Ty pierwsza napisałaś do niego maila:P

Gość to po
jaką cholerę ty do niego pisałaś, skoro nie umiesz utrzymać kontaktu? bez sensu......

Gość B.M.
napisz miły list. Podziekuj ze odpowiedział, pozdrów i już. jak bedzie chciał napisze jeszcze raz Powodzenia