Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s.ówka

rejestracja w urzędzie pracy

Polecane posty

Gość s.ówka

co potrzebne?? cos jeszcze oprócz dowodu?? i czy rejestrują "z miejsca" ??

Gość dupa blada.............
jak jestes świeżo po szkole to potrzebny ci będzie dyplom ukończenia szkoły, jak pracowałas wszystkie świadectwa pracy. jak robiłas jakies kursy, szkolenia, zabierz zaświadczenia, że takowe ukończyłaś.

Gość mała123
HEJ! Dowód musisz mieć napewno, numer NIPu, jak wcześniej gdzies pracowałaś to musisz napisac gdzie i ile czasu. Tutaj znajdziesz dokładnie co jest potrzebne http://www.pup.szn.pl/aktualnosci.html#Dokumenty%20niezbędne%20do%20rejestracji:

jeśli pracowałaś i skończyła ci się umowa i musisz sie rejestrować jako bezrobotna to swiadectwo pracy jest potrzebne a jeśli nie to tylko dowód - wypełnisz formularz i od razu rejestrują , przygotuj sobie wszystkie swoje numery NIP, dowodu itp,

no i tak jak powyżej napisały dziewczyny świadectwa ze szkoł acha taka moja mała rada, pomimo tego iż dostaniesz zaświadczenie że cię zarejestrowali zerknij czy pani wcisnęła ENTER w komputerze mi kiedyś wydrukowała papiery ale nie zatiwerdziła w kompie i po poł roku gdy chciałam iśc na staż okazało się, że figuruje z pierwszym wykształceniem bo mi nie poprawiła, że mam już wyższe kwalifikacje i pół roku ofert poszło...!