Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga 23

czy ktoras stosujac tylko gumki wpadla ..ratunku

Polecane posty

Gość Aga 23

tak jak w temacie ..po prostu sie boje bo mnie ludzie strasza ze z gumkami daleko nie zajde (haha albo i zajde ;) w kazdym razie nigdy nie pekla zawsze niby sprawdzamy czy jest z nia ok...ale watpliwosc i tak istnieje ..moze mozecie ja rozwiac albo i nie :(

Gość cul-de-sac
Moja siostra ma 17 lat wpadła bo prezerwatywa pekła...jest w 3 miesiącu ciąży...Ja osobiscie używam tylko prezerwatyw od 2,5 roku i nic sie nie wydarzyło...Nie wiem od czego to zależy...może od szczęscia.

Gość kama....
Ja też znam jedną parę która tak wpadła-ale sama teraz też stosuję tyko prezerwatywy-odstawiłam tabletki-od jakiegoś czasu już myślę,że jak trafi się dzidziuś to żaden problem-nie chciałabym jeszcze ale mam studia dobrą prace i kochającego narzeczonego więć 80%skuteczności mnie nie przeraża.

Gość patrysiaaal
dziewczyny a ja znow slyszlam o tych jakis tam porach w prezerwatywach...eyyy i im nie wierze a Wy jak stosujecie prezerwatywy to kochacie sie tez w dni plodne??

Gość katiiiiiii
ja kocham sie tylko w dn nie plodne a uzywam durex extra safe, i juz sie nie boje bo po to place 7 zeta za 3 szt zeby miec pewnosc, na pwno sa lepsze niz te za 2,50

Gość kama...
Wtedy jak mamy ochotę... Pory w prezerwatywach to jakaś bujda,ale może być żle założona, zsunąć się pęknąć...itp.

Gość patrysiaaal
wlasnie zawsze zastanawialam sie jak sie zsunie... sluchajcie a taki przypadek.... Chlopak wyjmuje czlonka w prezerwatywie i ona troszke sie zsunie i jak juz go wyjmie to prezerwatywa nie jest na samym koncu czlonka tylko jej 'pierscien' jest tak w polowie czlonka

Gość ryszarda_P
stosowalam gumki ok. 8 miesiecy - rezultat brak dzieciorka

Gość ide do gina
my stosujemy juz od paru lat od poltorej roku regularnie i wszystko jest ok i wcale nie stosujem y tych najdrozszych tzrba tylko dobzre nalozyc i uwazac przy wyciaganiu zeby sie nie zsunela

Gość patrysiaaal
wlasnie zawsze zastanawialam sie jak sie zsunie... sluchajcie a taki przypadek.... Chlopak wyjmuje czlonka w prezerwatywie i ona troszke sie zsunie i jak juz go wyjmie to prezerwatywa nie jest na samym koncu czlonka tylko jej 'pierscien' jest tak w polowie czlonka

Gość ja biore
tabletki, ale takze dla wiekszego bezpieczenstwa stosujemy gumki... i nigdy sie nic nie stalo, ale ja sie zawsze pewniej czuje i jest wieksz afrajda :)

Gość ja biore
ale zanim zaczelam brac tabletki to 2 miesiace tylko na gumkach....i nigdy sie nic zlego nie zdarzylo, a teraz to juz w ogóle ejstem spokojna :)

Gość patrysiaaal
sorryyy.... ze dwa razy ale nie chce mi wyczytac koncowki postu Pytanie oczywiscie brzmi... czy jest jakies niebezpieczenstwo w moim przypadku?? Nasienie niby jest na koncu... prosze o odpowiedz

Gość patrysiaaal
prosze....

Gość Aga 23
ehhh no wlasnie tez cos slyszalam o tych porachw gumce..po prostu kochalam sie prawie codziennie ostatnio (nie ma to jak wolna chata przez tydzien:P mam teraz 5 dni do okresu zadnych objawow (tj ani nie mam ochoty n a czekolade ani wiekszych piersi itp itd) i cos sobie wkroilam sama nie wiem dlaczego (od roku stosuje tylko gumki)ehhhh byle sie okres pojawil pozdrawiam :)

Gość malutka 18
no wlasnie.. ja kochalam sie z chlopakiem z prezerwatywa i sie zsunela... ;/ na szczescie wzielam po ok 40 godzinach escapelle -srodek po... jak myslicie w ciazy bede czy tez nie?? przerazila mnie wypowiedz jednej z dziewczyn mowiac ze jej siostra ma 17 lat i jest w ciazy.. ( 3 miesiac) sama mam 18 lat i troszke sie boje..

ja tez od dawna używam gumek (czasami w dni płodne dodatkowo globulki) i tylko 2razy się zdarzyło że pekła i raz że zsuneła. raz pekła bo moja kobieta była słobo podniecona i było strasznie sucho w pochwie a drugi przy zakładaniu. myśle ze dobrze tak na wszelki wypadek mieć globulkę przy sobie, gdyby coś poszło nie tak to sądze ze nawet zaaplikowana po krótkim czasie coś zabezpieczy! po tym jak mi pekła w teoretyczne dni płodne dziewczyna włozyło globulke jakies 2 minuty po i ojcem (być moze dzięki temu) nie zostałem! :D mam juz tez opracowana metode zakładania gumek i juz nigdy więcej nie zdarzyło mi sie zeby sie zsuneła :P i wydaje mi się ze ryzyko wpadki przy stosowaniu gumek jest naprawde znikome! wiadomo ze mozna ją upaprać od zewnętrznej strony płynem ejakulacyjnym (czy jakos tak sie on nazywa) przy zakładaniu albo nasianiem z wczesniejszego wytrysku... ale gdy wszystko jest Ok. w ciąze sie nie zajdzie!

Gość Aga 23
hmmm i kto by pomyslal ...facet mnie pocieszyl :) no ale dzieki i kobitkom ..kurde sama nie wiem co sobie wkroilam...mi gumpa pekla raz wlasnie przy zakladaniu (ehh ale to gasi wzajemne pozadanie haha ;) no a zsunac sie chyba nigdy nie zsunela..wiec mam nadz bedzie ok bede informowac...jeszcze tylkop 4 dni (no chyba ze sie spozni )