Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dwudziestka trójka

Kryzys 4-letniego związku...

Polecane posty

Właśnie przezywam kryzys mojego związku..mój narzeczony jest mi zupełnie obojętny...nie wiem dlaczego tak się dzieje, nie czuje już od dawno motylków :( jest mi z tym strasznie źle...nie wiem co robić...wcześniej miałam już taki kryzys przechodził z czasem....ale ta monotnia życia mnie zabija :(

a moze by tak urozmaicic ten zwiazek. Nie poddawaj się tylko cos wymysl nowego

Gość upupupupupupupup

Gość chyba faktycznie
cos w tym jest, ze 4 rok związku jest najtrudniejszy. mam to samo

Gość chyba faktycznie
chęć czegoś nowego. Chęć, zeby mnie czymś zaskoczył. Poza tym wątpliwości, obawy o przyszłość. Jedno jest pewne- nie pzestałam kochać.

Gość _27-latek_
To jest ciekawe, bo zwykle kobiety mają takie kryzysy, facetów to jakoś dziwnie omija. Pewnie przez to, że wy kobiety reagujecie bardziej emocjonalnie i macie inne potrzeby w związku. Nam wystarczy to, że mamy w was oparcie, no i regularny seks. Moja była kobieta miała taki kryzys po 2 latach zwiazku, przez następne pół roku było jeszcze gorzej i niestety się rozstaliśmy. Potem za 2 miesiace była już z innym. A też podobno mnie kochała...

Witam ja to juz tez przechodziłam:( miałam kryzys po 2 latach ale to przezemnie a potem było przez faceta. Znalazł sobie inna nie byliśmy razem 3 miesiace ale to on nie umieł o mnie zapomniec juz po 6 dniach od rozstania wydzwaniał do mnie. A tego samego dnia jak ze m,na zerwał pisał esemesy. Nie rozumiem facetów!!! Ale prawda jest taka ze nadal go kocham. A moze za czesto sie weidzicie????Nie wiem sama co mam Tobie powiedziec. Może wybierzcie sie gdzies razem tak na pare dni tylko ty i on . I zobaczysz czy jest sens to dalej ciagnac.....

Gość chyba faktycznie
ja nie będę robić nic. Muszę poczekać, aż to minie. Bo minie- mam nadzieję. Przytłacza mnie monotonia, brak jakiejś spontaniczności. Powodzenie, musimy się jakoś trzymać:D