Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tak tylko pytam...

Czy u dentsty mozna ..... ????????????

Polecane posty

Go艣膰 tak tylko pytam...

zrobic taki przeglad zebow ktory dokladnie oceni ich stan bez koniecznosci 艣ciagania plab , mam bardzo nie艣wiezy oddech i podejrzewam,ze przyczyna s膮 ubytki:( albo czy sa takie zabiegi jak dokladne czyszczenie zebow... i jak to sie wszytsko fachowo nazywa?? z gory dzieki za info :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 upppppp
kamie艅- usuwanie kamienia przyczyn膮 nieprzyjemnego zapachu mo偶e by膰 niew艂asciwa higiena jamy ustanej, choroby uk艂adu pokarmowego, migda艂ki z licznymi kryptami, dro偶dzyce...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak tylko pytam...
dziekuje :) ja mam takie jakby grubsze paski nad dziaslami od wewnetrznej i zewnetrznej strony zebow... to wlasnie chyba kamie艅 :( niczym nie moge tego dziadostwa usun膮c :( chyba przez to mam nieswiezy oddech :( wstyde sie tego strasznie :( non stop trzeba 偶re膰 te gumy fuj juz mnie szczeka boli :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze zrobic
ci sciaganie kamienia i piaskowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak tylko pytam...
a moze ten zapach wywoluja ubytki w zebach czy dentysta moze tak sprawdzic w jakiej formie sa zeby nie otwierajac plab ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rentgen
zdj臋cie panoramiczne, i wszystko wida膰 jak na d艂oni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akunia
hej pisze do autorki tematu.wejdz w temat "jedzie ci z ust jak shrekowi?"zebrali sie tam wszyscy ,ktorzy maja ten problem.poczytaj sobie dowiesz sie wielu ciekawych rzeczy.jak tam bedziesz to sie odezwij.ciagle dochodza nowe osoby i praktycznie nikt nie mi klopotow z zebami,a wszystkim wali z paszczy.tzn.nie z powodu zebow jest fatalny oddech.pozdrawiam

Udost臋pnij ten post