Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytam...

Czy u dentsty mozna ..... ????????????

Polecane posty

Gość tak tylko pytam...

zrobic taki przeglad zebow ktory dokladnie oceni ich stan bez koniecznosci ściagania plab , mam bardzo nieświezy oddech i podejrzewam,ze przyczyna są ubytki:( albo czy sa takie zabiegi jak dokladne czyszczenie zebow... i jak to sie wszytsko fachowo nazywa?? z gory dzieki za info :)

Gość upppppp
kamień- usuwanie kamienia przyczyną nieprzyjemnego zapachu może być niewłasciwa higiena jamy ustanej, choroby układu pokarmowego, migdałki z licznymi kryptami, drożdzyce...

Gość tak tylko pytam...
dziekuje :) ja mam takie jakby grubsze paski nad dziaslami od wewnetrznej i zewnetrznej strony zebow... to wlasnie chyba kamień :( niczym nie moge tego dziadostwa usunąc :( chyba przez to mam nieswiezy oddech :( wstyde sie tego strasznie :( non stop trzeba żreć te gumy fuj juz mnie szczeka boli :(

Gość moze zrobic
ci sciaganie kamienia i piaskowanie

Gość tak tylko pytam...
a moze ten zapach wywoluja ubytki w zebach czy dentysta moze tak sprawdzic w jakiej formie sa zeby nie otwierajac plab ??

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość rentgen
zdjęcie panoramiczne, i wszystko widać jak na dłoni.

Gość akunia
hej pisze do autorki tematu.wejdz w temat "jedzie ci z ust jak shrekowi?"zebrali sie tam wszyscy ,ktorzy maja ten problem.poczytaj sobie dowiesz sie wielu ciekawych rzeczy.jak tam bedziesz to sie odezwij.ciagle dochodza nowe osoby i praktycznie nikt nie mi klopotow z zebami,a wszystkim wali z paszczy.tzn.nie z powodu zebow jest fatalny oddech.pozdrawiam