Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nibyniby

Casting...

Polecane posty

Panie i panowie. W celach pocieszania się i dla rozrywki nadszedł czas kiedy postanowiłam kupić nowy wibrator. Wybór jest na tyle duży, że oczywiście nie wiem co wybrać. Może ktoś coś podpowie? Może ma jakieś doświadczenie w tym względzie? Od razu wyjaśniam, że chodzi mi o urządzenie, a nie o prawdziwego chłopa :)

Wiesz, ja chce wybrać jeden więc casting chyba :) Ranking by był jak bym ustalała który ogólnie najlepszy :) Ale nie będze się kłócić :) Może być ranking :) No więc niech będzie rankingo-casting :)

widze że dziewczyny obcykane ;) ja tam nie doradzę....bo nie używam zamienników :) nie ma to jak naturalny, cieplutki....P

Heheh... nawet nie wiedziałam że jest coś takiego :) Co prawda nie o to mi chodziło, ale przynajmniej się czegoś dowiedziałam :) Dzieki za pomoc :) Nikt z Was nie testował nic z tych nowości osobiście? Intryguje mnie co właściwie znaczy: \"zaawansowane technologicznie\". Aha widziałyście wibratory które mówią? Żeby kobieta miała wrażenie że chłopa ma w łóżku? :) http://www.sexshop-pegaz.pl/sklep.php?zobacz=1035&producent=