Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaliaaaa

CZY JEDZENIE JABŁEK JEST ZDROWE??JAK MYSLICIE ?

Polecane posty

Gość 999 WIOSENEK
racja...

Gość buhahahhahahahaa
ALE JABLKA ZDROWE A NIE ZE SKLEPU .. JEDZAC ZE SKLEPU TRUJECIE SIE ..ZROZUMCIE.

Gość jestescie głupie pindy
lepiej się za odrabianie lekcji weźcie, żałośniary:O Co wam udowodniono, ze wam jabłka mózg zniszczyły????:O Jak jabłka mogą niszczyć komórki rakowe?:O Weźcie, kuźwa, pomyślcie, zanim coś napiszecie, głąby niedomyte, bo się załamać mozna:O "naukowcom" zajęło 20 lat odkrycie tego, ze jabłka mają przeciwutleniacze i hamują rozwój komórek nowotworowych, których w naszym organizmie dziennie tworzą sie tysiące. I co z tego?:o Przeciwutleniacze ma mnóstwo rzeczy. A jabłka wcale takie zdrowe nie są, a na pewno nie są naturalne. A zanim zaczniesz szczekać, to weź do ręki słownik, dziecko, bo chyba cię w szkole nie nauczyli, ze się pisze oHydny:o:O:O

Gość ziajka21
buhahahah to powiedz mi co ma zrobic czlowiek ktory nie ma dostepu do "wiejskiej" zywnosci tzn. powiedzmy zarcia od chlopa ze wsi. gdyby do sprawy podchodzic tak jak Ty to bysmy z glodu poumierali!!!!!!

Gość jestescie głupie pindy
Poza tym jabłka nie są wcale dietetyczne:o I skoro się tak interesujecie ich właściwościami, to powinnyście wiedzieć, ze jabłka powodują wzmaganie apetytu oraz większe wydzielanie soków żołądkowych, co nie jest zdrowe ani w razie choroby wrzodowej, ani w przypadku osób odchudzających sie... Poza tym zawierają dużo cukrów prostych, jak fruktoza, więc nie dość, ze są łatwo przyswajalne i wszystkie kalorie są wykorzystywane od razu, czy tego potrzebujemy, czy też nie, to jeszcez powodują uwalnianie insuliny, która gwałtownie obniża poziom cukru we krwi i w konsekwencji sprawia, ze człowiek robi sie głodny:o🖐️

Gość ziajka21
ale nikt nie mowi o obzeraniu sie jablkami

ja osobiscie unikam jablek na surowo bo mam pierdy :( cierpie wtedy straszliwie wraz z polową społeczeństwa...szczegolnie w tramwajach :D

Gość Utca
na pewno sa zdrowsze niz kebab, zapiekanka, frytki i chipsy tylko trzeba uwazac, gdzi eje kupujemy... RADZE NIE KUPOWAC W HIPERMARKETACH zwlaszca na promocji! lepiej na targu, prawie w kazdym miescie sa warzywniaki albo budki z warzywami i owocami

Gość sopelek lodu różowego
mi sie strasznie chce jesc po jablkach a juz jak zjem na wieczor to pozniej cala lodowka chodzi:D

Gość nie chcę was martwić ale i
do supermarketu i na targ trafiają z tego samego źródła:o Nie bądźcie naiwni. Przeciez ci ludzie, którzy handlują na bazarach jeżdżą tak samo na giełde warzywną rano i soie kupują towar. A że wyglądają jak farmerzy, to inna sprawa:o Przeciez nikt w środku zimy nie handluje własnymi jabłkami:o Co to by był za biznes? Wszystkie owoce pochodzą od ludzi, którzy je uprawiają tonami, potem sprzedają do skupu, a na koniec z tych skupów trafiają na targi. Tyle, ze czasami wielkie spółdzielnie sadownicze sorzedają część do skupu a część od razu do supermarketów, ale to są TE SAME owoce i warzywa.

Gość nie chcę was martwić ale i
Poza tym jak macie alternatywę: jabłka albo kebeb czy frytki, to faktycznie, nie ma o czym gadać🖐️

Gość marittka
to w takim razie co jesc?:( jakie warzywa i owoce

Gość ahaaa to ja
puknijcie sie w łeb jabłka nie zdrowe a żarcie fast foodów tak potem piszecie na dietach jak schudnąć w tydzień 15 kg Ręce opadaja

Gość heellouuu
Ja w okresach kiedy jem wiecej jablek, tak kilka dziennie,mam w sposob widoczny ladniejsza cere. Jablka kupuje na rynku. :)

Gość jeżeli ktos nie może
jesc jabłek na surowo tak jak ja to można zrobić pieczone w piekarniku ogólnie poprawiają perystaltykę jelit już u małych dzieci.

Gość i czego sie tak rzucasz
jak wsza na grzebieniu?????????????????????????????????????????????????

Gość ostraaaaaaaaaa
ale ostra dyskusja . PROPONUJE !!!!! NIE JEDZMY NIC............

Gość ÓŹŁ
na pewno. od roku zjadam kilka dziennie, razem z ogryzkeim i nic mi nei jest, keidy nie jem-źle się czuje, to prawie jak uzależnienie. najlepsze są gale, kupuję na placu od sadowników 30 kg/2 tygodnie (trzymam w zimnej piwnicy, nic się z nimi nie dzieje)

Gość gość
bardzo zdrowe

Gość gość
jedzenie jablek jest nawet bardzo zdrowe. warto ejdnak przyjrzec sie najpierw jablkom ktore kupujesz. powinny pochodzic z dobrego zrodla i nie byc nafaszerowane chemia. znajdziesz takie w www.lomania.pl/