Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewcynka

Marzenie o dzidziusiu

Polecane posty

Gość Dziewcynka

Od paru miesięcy nie miałam okresu.Ostatni okres miałam 22 listopada.Zrobilam ostatnio test ciazowy i wynik jest negatywny.jestem osłabiona,mam bole brzucha,nadmierny apetyt,tyję w wiadomych miejscach.Mam wahania nastrojów,jestem poddenerwowana.Staramy się o dziecko.Zawsze mialałam nieregularne miesiączki.W sumie nie miałam okresu przeszło 90 dni.Od kwietnia zeszłego roku przestałam zażywać tabletki antykoncepcyjne.Czy to mozliwe-sadze ze test się nie pomylił? Poradżcie mi kochane dziewczyny ,gdyż jestem zrozpaczona a cieszyłam się ,że będę Mamusią

a może byś tak do lekarza się przeszła??? jakbym ja się o dzidzię starała to już dawno bym to zrobiła, jak tylko okres by mi się zatrzymał. więc dobrze radzę idź do gina!!! może sobie wmówiłaś tą ciążę i dlatego masz te objawy, a braku @ nie wolno bagatelizować.

Gość Dziewcynka
Jestem zapisana na wizytę u lekarza .Na kontrolnej wizycie byłam w grudniu na koniec miesiąca ale wtedy jeszcze nic nie było wiadomo.Raczej nie wmówiłam sobie objawów;)))

więc może faktycznie test się pomylił :) na twoim miejscu zrobiłabym jeszcze jeden, a najlepiej taki z krwi w labolatorium. powodzenia życzę :)

Gość Dziewcynka
Dzięki wielkie za słowa otuchy.Bardzo pragniemy dzidziusia.W nablizszy poniedzialek mam wizyte.Ja mysle,że jakbym byla chora to cytologia i badanie wyszło by nieciekawie-mam nadzieje.