Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fetyszysta Dziewictwa

Interesują mnie tylko dziewice, reszta kobiet odpada!

Polecane posty

Gość no to robisz swinstwo
tym, co je rozdziewiczasz( delikatnie). I nie wstyd ci?

Gość vbvb
No nie palant jakich malo...Chce dziewicy sam nie bedac prawiczkiem.Do tej pory zdarzali sie tacy, co bawili sie z niedziewicami a na zony chcieli dziewice. To juz bylo glupie. Ale glupota tego to juz wszystko przeszla.Chcesz dziewczyny tez dziewice?No a ile takich dziewczyn chcesz miec?Na kim chcesz zdobywac te doswiadczenie?Na nich?Ty sie zabawisz,zranisz dziewczyne a potem znajdzie sie drugi taki sam idiota, ktory ja skresli z powodu jakiegos doswiadczenia? Wez pod uwage,ze to,ze kobiety chca doswiadczonych mezczyzn to mit. Tak naprawde mi nie zalezy czy mial juz jakies przede mna czy nie-ja chce byc tylko w tym czasie jedyna i ostatnia. Ale jesli mialabym wybierac chcialabym takiego,ktorego rowniez bylabym pierwsza i nawzajem bysmy sie siebie uczyli. I jeszcze jedno.Jesli szukasz dziewicy to mow kazdej,ktorej spotkasz,ze to dobrze,ze nia jest,bo inaczej by Cie nie interesowala.Niech wie na jakie gowno trafila i decyduje sie swiadomie. Ja jestem dziewica i po takich slowach powiedzialabym facetowi,ze jest zalosnym palantem,ktory niczego procz glupoty soba nie reprezentuje i ze juz mnie nie interesuje. Dobrze,ze trafilam na faceta,dla ktorego liczy sie moja osobowosc a nie to czy jestem dziewica czy nie.

Gość vbvb
mialo byc ktora spotkasz

dla niego ma wartosc dziewczyna ktora pierwsza sie z nim przespi - tak to rozumie.

Gość samotny prawiczek
no ja też nie wyobrażam sobie dziewczyny innej niż dziewicy, no ale uważam, że jako prawiczek mam prawo tego wymagać. po prostu szukam swojej życiowej miłości.

Gość lasiczka
A wiecie, że z psychologicznego punktu widzenia współczesny mężczyzna, który obsesyjnie wymaga od kobiety tzw "dziewictwa", maskuje tym swój lęk przed "porównaniem" z innym samcem. Często są to osobnicy głęboko zakompleksieni bojący się reakcji partnerki na ich (najczęściej niezbyt okazałe) genitalia i niezbyt wyszukaną technikę miłosną. Często są też agresywni, wybuchowi i próbują przekonać otoczenie, że są typem tzw "macho". Dzięki temu, że kobieta jest dziewicą, nie ma punktu odniesienia potrzebnego do porównania obecnego kochanka, jest jeszcze bardziej zestresowana od niego(bo to przecież jej inicjacja) więc nie jest w stanie dostrzec jego "nieudolności", mężczyzna (o ile można go tak nazwać) może "wmówić" partnerce, że winę za każde "łóżkowe" niepowodzenie ponosi ona. Ale to, drodzy chłopcy można leczyć. I warto leczyć bo kiedy ta niedoświadczona kobietka ma szczęście i się od was już uwolni, pozna "prawdziwego mężczyznę" i "prawdziwy sex" to wtedy, wybaczcie szczerość, umila wieczory koleżankom i wspólnie śmieją się z "małego, zakompleksionego chłopczyka".

Gość inx
musisz wyjechać na Grenlandię Eskimosi wybierają sobie za żonę kobietę zdolną do pracy, wiek nie ma większego znaczenia. Ważne jest tylko, by wybranka nie była dziewicą. W wierzeniach Eskimosów krew dziewicza uznawana jest za trującą. Dlatego w wioskach eskimoskich praktykowana jest „prostytucja sakralna” czyli model, w którym dziewice, młode dziewczyny, oddają się przyjezdnym, turystom, podróżnikom tylko po to, by dziewicza, trująca krew dziewczyny nie została w plemieniu lub wiosce. to fragment artykułu link poniżej http://facet.wp.pl/kat,1007821,wid,8741491,wiadomosc.html?rfbawp=1172161850.228&ticaid=1344a&_ticrsn=5

Gość bużka 999

Gość 100 Dziewica
jak pewnie juz zauwazyłes drogi Fetyszysto ( bo podobno jestes wykształcony i inteligentny! - choc osobiscie uwazam ze papierek nie swiadczy o człowieku!) jestem Dziewica! i jesli chodzi o mnie to brak mi słow poprostu! mam rozumiec ze przespisz sie ze mna jeden raz a potem lecisz rozdziewiczac nastepna panienke a jakich pozadny facet musi naprawic to co Ty przez swoje chore ambicje zepsułes! podkreslam zniszczyłes i dokonałes przy tym procesu juz nieodwracalnego! oczywiscie mozesz teraz sobie pomyslec ze jestem jakas paskuda i zaden do tej pory mnie nie chciał! no coz Twoje prawo ale moge Cie zapewnic ze jestem dziewica bo szukam konkretnego Faceta, który bedzie mnie przede wszystkim kochał a dopiero potem chciał pojsc ze mna do łóża! nie licze na to ze cos do ciebie dotrze ale spróbowac zawsze mozna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bużka 999
jestem prostym czlowiekiem i tak naprawde dziewcictwo kobiety liczy sie dla faceta ale nie tak bardzo jak milośc do danej osoby a miłośc jest najważniejsza i nikt kochający nie zerwie z kobieta tylko dla tego ze nie jest dziewica chyba ze jest idiota

Gość Kobiety są dziś mało porządne
nawet własnej cnoty nie potrafią upilnować. zwłaszcza te brzydkie i głupie powinny trzymać dziewictwo dla tego jedynego, bo dziewictwo jest naprawdę ich jedynym atutem.

Gość TYLKO DZIEWICE MNIE INTERESUJĄ
nie dziewice są dobre tylko na imprezy, dziewice są dobre na żonę.

Gość gość
to ile chcesz miec tych zon? :O

Gość gość
po co ci żona? i tak cię zdradzi. myslisz ze az tak zayebisty jestes i pozostaniesz? jacy ludzie sa naiwni, k......

Gość gość
docenie dziewice ja wysoki brunet oczy piwne bez kompleksow ;) ciekawa osobowosc moj mail xio8383@tlen.pl czekam

Gość TO NIE DZIEWICE MAJĄ KOMPLEKSY
nie wiem po co to całe wciskanie farmazonów o jakiś kompleksach czy porównywaniu z innymi. no weź sobie tak na zdrowy rozum pomyśl patologiczny debilu 1z2, że kilku przed tobą ci wcześniej panne orali w jej dupsko, spuszczali się, robiła im gałę, a ty jak ten frajer teraz utrzymujesz takie padło, płacisz do końca życia za coś co inni mieli za darmochę. teraz pożenili się z dziewicami i potrenowali sobie wcześniej na twojej żonce. potem jest gadanie, że jak to żałuje itd. ale i tak prędzej czy później dostaje kopa na dupę od ogarniętego faceta, który znajdzie sobie dziewicę. taki szmatą później pozostaje szukać sobie starego pierdziela, który nie przykuwa do tego uwagi, tylko szuka takiej co ją bedzie utrzymywać, a ona da mu dupy i tyle. wszystko zależy od pierwszego razu, albo dziewczyna oddaje cnotę jedynemu, albo na zawsze zostaje workiem na spermę.

Gość gość
temat bawi mnie setnie :D jak zawsze takie. x "Z dziewictwem jest taki problem, że jest jednorazowe" - na szczescie dzisiaj juz nie. :D chirurgia poszła ostro do przodu, i jest w pełni odnawialne, i to wielorazowo. Sprawia mi patologiczna wrecz radosc, ze popaprancy umyslowi takiej masci wierzac swiecie ze znalezli dziewicę swego zycia, moga trafic najwieksze zło jakie sobie wyobrazaja, a mianowicie na sztuke 5-krotnie juz zacerowaną, i nawet błona będzie taka przekonywująca.... :D :D :D a teraz najlepsze - ja mialem dziewicę w ogole o tym nie marząc. :classic_cool: 🖐️

Gość gość
co do dzieci to autor ma racje ja tez tak mam ze tylko z dziewica moglem stworzyc cos emocjonalnego :) z zadna inna mi to nie wychodzilo

Gość gość
Dziewictwo ma ogromne znaczenie, dla każdego normalnego mężczyzny. Jeżeli nie ma, to jest to obleśnym skundlowaceniem. Nie łudźcie się! Jak ktoś mówi, że przeszłość seksualna kobiety nie ma dla niego takiego wielkiego znaczenia, że to tylko błona, to można być pewnym, że jest to dowód na obleśność jego serca i brak prawdziwego szacunku do niej i siebie samego. Osoby, które dziewictwo sprowadzają do kwestii błony, poniżają godność kobiety i nie mają pojęcia o jedności, czystości i świętości małżeńskiej. Choć wiele kobiet oczywiście same się wyzbyło tej godności i nigdy tego nie pojmą. Doświadczenie seksu zawsze i na zawsze staje się częścią duszy i serca człowieka. Tu nie chodzi o strach przed byciem porównywanym do innego (żałosne argumenty niektórych). Nieodłączną częścią na zawsze takiej kobiety 'po kimś ' jest ten inny - jego dotyk, jego ciało i to co robił z jej ciałem, w szczególności miedzy jej nogami oraz to, co ona robiła jemu. Zawsze to będzie w takim związku częścią ich życia i współżycia przez to, że będzie w jej umyśle, sercu i duszy. Tego się już nie odrzuci od siebie przez żadną pokutę i żal.

Gość gość
jestem dziewicą , mam 19 lat i jestem op pierwszym roku tzw dobrych studiów koleżanki myślą że się z kimś przespałam i nie jestem dziewicą - ściemniam bo trochę nie mam jaj by powiedzieć prawdę jestem ładna i chciałabym mieć dobrego męża a nie faceta który poleci tylko na moje nogii, cycki, twarz dlatego nie śpie z facetamii którzy mi tego nie mogą dać.

Gość gość
i chciałabym mieć tylko 1 faceta w życiu wiem że brzmi to jakbym była z XIX wieku :) ale takie mam podejście

Gość gość
a ja chcialbym miec jedna dziewczyne xx010@tlen.pl