Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatyneczkaaaa

moj syn ma zapalenie ucha

Polecane posty

Gość szatyneczkaaaa

Bardzo go boli:/

do lekarza, takich spraw nie mozna lekcewazyć. mozesz mu podac cos przeciwbolowego. apap w syropie itp. moj starszy synek czesto chorowal na zapalenie ucha

pewnie bardzo płacze .....:( to ponoc okropny ból .... €sciskaj go i badz dla Niego bardzo czuła....Biedne malenstwo :( 3mam kciuki za Jego szybki powrót do

mi lekarz poradzil robic oklady z cieplej soli zawinac w woreczek lniany lub w taka tkanine przez ktora sol nie bedzie mogla sie przesypac najlepiej sol podgrzac na patelni lub w garnku malym albo polozyc ten woreczek na kaloryferze tylko trzeba uwazag zeby oklad nie byl za goracy najlepiej sprawdzic na sobie to pomaga

czyli ogólnie ciepłe okłady? spróbuje. A u lekarza naturalnie ze byłam. Syn dostał 2 antybiotyki i ibufen przeciwbólowo:(

moja corka ciagle lapie zapalenie ucha (wiekszy katar konczy sie w ten spoosb; niestety skutki chodzenia do przedszkola) oprocz antybiotyki (augmentin) dostaje z reguly syrop EURESPAL i ACC100 do picia, dobrze by bylo zebys mu jeszcze kropelki do nosa powpuszczala (np otrivin lub nasivin dla dzieci) wloz synkowi watke do ucha i zawin malemu szalikiem najlepiej, ibufen powinien zaczac dzialac za jakis czas no i po 2 dawce antybiotyku tez powinna byc juz poprawa aha jak masz masc ATECORTIN (na tubce napisane jest krople) to tez mozesz mu wpuscic ps .dziwne ze masz 2 antybiotyki na raz :O co ci przepisal laryngolog jesli moge wiedziec? ja przestalam lizcyc w sprawie ucha na rodzinnych, oni maja jednak znacnzie mniejsze pojecie w tym temacie

jeden antybiotyk dostałam jak poszłam z małym na pogotowie, wtedy jeszcze nie było wiadomo co mu jest. a drugi antybiotyk dostał do ucha-kropelki, od pediatry. A dlaczego krople do nosa? jesli dziecko kataru nie ma to tez? a miało twoje dziecko chrypke?

Gość onaaasia
moj synek wlasnie ma zapalenie uszka i tez podaje mu syrop apap i antybiotyk augumentin, oprocz tego dodaje do herbatki vibovit bobas ,ma 1,5roczku