Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 boli

dentysta-wroclaw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 boli

ratunku!!!!!!!!czy ktos ma namiary na dentyste ,ktory dobrze leczy i nie puszcza pacjenta z torbami????????musze koniecznie isc,a dentysta ,u ktorego sie leczylam,niestety zmarl

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 boli
hej wroclawianie!was nigdy zeby nie bola?odezwijcie sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boli
wielkie dzieki,szkoda tylko,ze nie znalazlam cennika,a to niestety tez jest wazne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w omnidencie i wylecz膮 i nie z艂upi膮. Warto!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kama_lili
By艂am ostatnio w omnidencie - wyleczyli 8 zawodowo i nie z艂upili. A obawia艂am si臋, 偶e to ostatnie to 艣ciema ale niepotrzebnie.

Udost臋pnij ten post

Na Krzykach przyjmuje bardzo fajna pani dr nazywa si臋 Szczombrowska, kt贸ra pracuje w omnidencie. Je艣li co艣 powa偶nego to przyjm膮 Ci臋 od r臋ki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej, to jeszcze raz ja a propos Omnidentu, do niedawna mieli cennik ale usun臋li. Maj膮 dobre ceny i terminy jest jeszcze jeden dentysta na Rydygiera, teraz si臋 nie dosta艂am do Omni na 艢l臋偶n膮 bo termin maj膮 za tydzie艅 a mnie boli pi膮tka i id臋 w艂asnie na Rydygiera, jakie艣 opinie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Omnident 艢l臋偶na albo Powsta艅c贸w www.omnident.pl lecz膮 dobrze i nie puszczaj膮 z torbami, co wi臋cej maj膮 chyba tez ofert臋 na NFZ i nie robi膮 wtedy gorzej jak wielu, do tego maj膮 bardzo dobrego chirurga i specjalistk臋 od dzieciak贸w i implantologii. Robi艂em sobie u nich dwa implanty i most, znajoma leczy艂a si臋 bodaj偶e w艂a艣ni na NFZ i ani mnie ani jej nie pu艣cili z torbami a prywatnie jestem bardzo zadowolony, wszystko si臋 trzyma, jest wygodne w zgryzie i tego nie czu膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mialam robione 3 z臋by w As Dencie i jestem zadowolona. C贸rka tam zak艂ada艂a aparat sta艂y i moge powiedziec, 偶e ceny sa naprawde rozs膮dne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mamanape艂enetacik
W Dental Cover, to jest ulica szybowcowa, chodz臋 tam od roku i jestem bardzo zadowolona, plomby si臋 trzymaj膮, by艂am te偶 na wybielaniu z臋b贸w par臋 miesi臋cy temu i efekt nadal si臋 utrzymuje, lekarze s膮 bardzo mili, szczeg贸lnie Pani Joanna Szczepa艅ska. S艂ysza艂am te偶 maj膮 dobrego ortodont臋. Nazywa si臋 Kamila Borczyk. Chc臋 si臋 tam wybra膰 z synem w czerwcu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 wybieram si臋 do doktor Borczyk. Chc臋 spr贸bowa膰 t膮 now膮 metod臋 invisalign - czyli 偶eby aparat by艂 niewidoczny. Sprawdza艂am na stronce i robi膮 to w dental cover.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Doktor Kowalska przyjmuje w klinice Margo przy Trawowej i maj膮 艣wietnie wyposa偶ony gabinet. Przed zabiegiem na miejscu mog艂am zrobi膰 tomografi臋 komputerow膮 wi臋c jestem zadowolona z dodatkowego zaoszcz臋dzenia czasu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mog臋 Ci poleci膰 gabinet MaxDent przy Hallera gdzie leczy si臋 ca艂a moja rodzina. Dzieci akurat s膮 w trakcie noszenia aparatu ortodontycznego, a m膮偶 wymienia z臋by na implanty po wypadku w pracy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No u nas we Wrocku to mo偶na trafi膰 na partaczy czego sam jestem najlepszym przyk艂adem bo jak raz do jednego poszed艂em to u艂ama艂 kawa艂ek narz臋dzia przy leczeniu kana艂owym i potem musia艂 usun膮膰 tego z臋ba... Jaki艣 czas temu znalaz艂em nawet ca艂kiem porz膮dnego w Consalmedzie na Siemie艅skiego i jak na razie si臋 spoko sprawdza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli rozgl膮dacie si臋 za sprawdzon膮 plac贸wk膮 stomatologiczn膮, w kt贸rej wam pomog膮 to polecam wam wybra膰 si臋 do www.mikrostoma.pl Jest to bardzo dobry i tani gabinet stomatologiczny, kt贸ry znajduje si臋 w Ole艣nicy pod Wroc艂awiem.

Udost臋pnij ten post