Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_FIGO-FAGO_

pytanko odnośnie gumek. prosze o pomoc!

Polecane posty

witam! mam takie pytanie odnośnie prezerwatyw New cerres ze środkiem opóźniejącym wytrysk. mianowicie nigdy ich nie stosowałem, dzis zakupiłem od razu hurtową ilośc. (10 opakowań) dopiero w domu zauważyłem ulotkę w środku! w której jest napisane: \"produkt zawiera benzokainę - 5 % i nie powinien być stosowany podczas stanów zapalnych pochwy lub innych dolegliwości\" i teraz tak się zastanawiam czy czasem ta benzokaina nie wywołuje jakiś uczuleń??? bo ja np. jestem uczulony na Nonoxynol (srodek plemnikobójczy) też czasami zawarty w gumkach. kiedyś jak użyłem taką gumkę ze środkiem plemnikobójczym to przez 2 dni czułem mrowienie, zaczerwienienie i jak oddawałem mocz to zaciskałem zęby tak cholernie szczypało! stosował ktoś z Was takie gumki? te opozniające? podrażniaja? boje sie troche na sobie wypróbowac bo czeka mnie ciekawy weekend a boje sie ze juz po pierwszym razie zrezygnuje z dalszego bzykanka! oczywiście ja i moja kobieta jesteśmy zdrowi i zadnych stanów zapalnych raczej nie mamy :) macie jakies złe wspomnienia po tych gumakch?

Gość benzokaina to chyba jakaś
substancja znieczulająca - lekko otumania ptaszka który ma skłonność do wcześniejszych wytrysków nie sądzę by uczulała - nonoksynol jest znacznie agresywniejszy, może podrażniać skórę i błony śluzowe

Gość jak dla nas beznadziejne
mój facet mówił, że kompletnie nic nie czuł :( a mnie lekko piekło po.... nie polecam

Gość nuyt
ja uzywalam z durexa takie opozniajace(srebrny kolor) i mimo ze facet byl strasznie napalony po zalozeniu gumek czul sie jakby byl juz po i jakby od razu dazyl do nastepnego wytrysku i nie lubi tego uczucia!!!!!!!