Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_FIGO-FAGO_

pytanko odnośnie gumek. proszę o pomoc

Polecane posty

witam! mam takie pytanie odnośnie prezerwatyw New cerres ze środkiem opóźniejącym wytrysk. mianowicie nigdy ich nie stosowałem, dzis zakupiłem od razu hurtową ilośc. (10 opakowań) dopiero w domu zauważyłem ulotkę w środku! w której jest napisane: \"produkt zawiera benzokainę - 5 % i nie powinien być stosowany podczas stanów zapalnych pochwy lub innych dolegliwości\" i teraz tak się zastanawiam czy czasem ta benzokaina nie wywołuje jakiś uczuleń??? bo ja np. jestem uczulony na Nonoxynol (srodek plemnikobójczy) też czasami zawarty w gumkach. kiedyś jak użyłem taką gumkę ze środkiem plemnikobójczym to przez 2 dni czułem mrowienie, zaczerwienienie i jak oddawałem mocz to zaciskałem zęby tak cholernie szczypało! stosował ktoś z Was takie gumki? te opozniające? podrażniaja? boje sie troche na sobie wypróbowac bo czeka mnie ciekawy weekend a boje sie ze juz po pierwszym razie zrezygnuje z dalszego bzykanka! oczywiście ja i moja kobieta jesteśmy zdrowi i zadnych stanów zapalnych raczej nie mamy macie jakies złe wspomnienia po tych gumkach?

znam te gumki wiesz jaki z nimi problem przynajmniej mial moj partner zawsze gdy je zakladal to mu opadal nigdy tak nie mial przy inny wszystko oki ale przy tych masakra. pozdrawiam

Gość eehe
eh niestety na koncu gumki znajduje sie srodek lekko znieczulajacy glowke penisa ....srodek chemiczny a skoro Twoj penis jest wrazliwy na takie rzeczy to moze byc roznie...no ale co my ci tu mozemy pisac dla jesnych sa ok dla innych nie jak nie sprawdzisz nie bedziesz wiedział