Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlos

wejdz!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wlos

co robic gdy wlosy sa przetluszczajace sie przy skorze,a koncowki bardzo wysuszone wygladaja jak sieczka.ktos wie jak takie wlosy pielegnowac?

Gość akunia
no co nikt nie wie?nie wierze!prosze o jakies rady.

sa takie specjane szampony,a zreszta poradz sie fryzjerki

Gość wlos
wiem ze sa szampony,wlasnie jestem ciekawa jakie?myslalam,ze moze ktos ma sprawdzony szampon

zmien szampon ja ostatnio kupilam sobie nivei do wlosow przetluszczajacych sie, i to byl moj blad.... przy skorze mialam isnty łój, a na koncach pierze... wrocilam do gliss kura, teraz kupilam ten nowy z regeneracja, umylam raz i jest ok, wczesniej stosowalam gliss kura z jedwabiem, i bylo tez wszystko w porzadku :)

...ja mialam takie wlosy...ale juz nie mam...uzywam szampon ze skrzypu firmy redical do tego odzywka extraziolowa z firmy Fitomed na dokonczenie wszystkiego polecam takze biosilk oraz domowy sposob maseczka z zoltka nafty olejku rycynowego i cytryny!!!

ja polecam szampon dzieciecy Hipp,wlosy sa po ni miekkie i puszystre, a w dodtaku jest tani i ma same naturalne skladniki

Gość wlos
dzieki,o to mi chodzilo,podobno dosc trudno takie wlosy do ladu doprowadzic.na ogol sa szmpony ,albo do tlustych,albo suchych wlosow.w mim przypadku musi byc taki,ktory rozpozna gdzie natluscic,a gdzie wysuszyc.

wlos ---> na tych preparatach co Ci podalam jest najczesciej napisane ze sa do tlustych lub suchych wlosow ale mnie pomoglo...niestety nie mozesz sie na tym opierac i nikt nie da Ci 100% pewnosci ze jak mnie pomoglo to i tobie pomoze...(sok z cebuli wtarty we wlosy tez pomaga ale ja raz zastosowalam i smierdzialam cebula przez 3 tygodnie takze nie polecam:))