Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hooligan

dlaczego ona tak zrobiła ?

Polecane posty

Opowiem Wam prawdziwą historię. W naszej firmie pracuje od wielu lat pewien Andrzej. Fajny człowiek i zawsze chętny kolega do pomocy. Wysoki facet. Taki dosyć zadbany trzydziestopięciolatek i zawsze samotny kawaler, na temat kobiet mało mówił, jednak jak się okazało to jednak szukał żony. Po pewnym czasie się wszystko okazało ale po kolei, że : na jakimś czacie lub randkach poznał kobietę i gawędzili dosyć długo, ona pochodzi z małego miasteczka lub wsi ( nie wiem dokładnie ) , gawędząc ze sobą medialnie on wiedział, że ona 29 lat skończyła i jest po studiach, lecz nie pracuje ponieważ na zasiłku jest. Zaprosił kobietę do siebie, czyli do dużego miasta i zechciała przyjechać , zobaczyli się po raz pierwszy i już kobiety nie wypuścił, zamieszkali razem w jego mieszkaniu i za chwilę ona zaczęła pracować. Dopasowali się i wszystko razem i wspólnie robili, po zaręczynach zaczęli myśleć o ślubie ( byłem na ich ślubie ), kiedy zaczęli składać dokumenty do USC to dopiero się okazało, że ona tak naprawdę ma 23 lata , czyli 6 lat sobie wcześniej zawyżyła, pytanie , dlaczego tak zrobiła ? Od sierpnia zeszłego roku są małżeństwem i dzisiaj się dowiedziałem, że urodził się im chłopiec :)

nie wiem dlazego to zrobiła ale jeżeli jest wszystko ok to po co sie zatanawiać no nie?:)