Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zreozpocxzzona

JAK ROZJASNIC WLOSKI na twarzy i szyji

Polecane posty

Gość zreozpocxzzona

prosze o pomoc.... jakies sposoby, slyszlama o wodzie utlenionej, jak sie je rozjania?? pomocy:(

zreozpocxzzona ----> domowych sposobow nie znam ale kosmetyczka napewno Ci pomoze....bezpiecznym sposobem ktory dziala ale po czasie jest polewanie wloskow woda utleniona...:)...wiecej sposobow niestety nie znam :( ZYCZE POWODZNIA!!!:D

Gość aaaasssddd
woda utleniona 3% rozjasnia,polej na wacik i przyloz na wloski ktore chesz rozjasnic,zabieg taki powatrzazc trzeba codziennnie:) powodzenia

Gość a czy woda utleniona
rowniez oslabi te wloski? i te 3% to jakas inna niz ta normalna? mocniejsza??

Gość aaaasssddd
taka sama ktora polewamy rany!! oslabi na pewno,moze podajs ie depilacji woskiem u komtyczki??wosk dziala oslabiajaco na wloski i z czasme staja sie bledsze i kruche a pozniej wyrastaja rzadziej az zanikaja...

wiesz co, ja wyrywam pincetka ale teraz juz wiem ze to byl zly pomysl- zaczynac w ogole.. teraz te wloski, ktore wyrywam taly sie jeszcze mocniejsze no i juz po prostu MUSZE je wyrywac :( zobacze z ta woda.. eh.. jak czlowiek glupi to potem sam za to placi

Gość nio ja
podobnie wyryweam poszczegolne wloski pensetka bo je widac, dlatego chcialabym wlasnie z ta woda, sprobowac.... jak sprobujesz i Ty, pisz prosze o efektach:)

rozjasniac jest bezsensu, bo to jest ten sam efekt jak rozjaśnianie na głowie czyli odrosty są coraz ciemniejsze.

Gość nio ja
hm.. wiesz ale jesli chodzi o wosk to jakos nie usmiecha mi sie na niego chodzic co miesiac bo i to sie wiaze z wydatkami..

...wosk do wasika np. mozesz sama kupic i uzyc w warunkach domowych efekty takie same a mniej kasy sie traci:):):)!!!

hmm no ja mam tylko takie pojedyncze ciemne i dosc twarde wloski na brodzie (bo zaczelam wyrywac- o ja IDIOTKA!) wiec wosk mi sie nie usmiecha.. a co wody utlenionej, to zdaje sie moja mama tak robila na rekach i nogach jak byla mloda no i teraz ma tylko bardzo malo bardzo cienkich i jasnych wloskow, wiec moze jednak to dziala?

Gość nio ja
a ile kosztuje taki wosk do wasiku?? orientujesz sie moze?? wiem wiem moge sobie sama sprawdzic, ale nie ma to jak ortintacyjnie wiedziec;)

ZARECZAM CI ZE WOSK TO CALKIEM INNE WYRYWANIE NIZ WYRYWANIE PINCETA....WOSK WNIKA I NISZCZY WLOS OD CEBULKI A PO UZYCIU WLOSY WYRASTAJA SLABSZE, SLABSZE I SLABSZE AZ DO CALKOWITEJ LUB PRAWIE CALKOWITEJ DEGRADACJII WLOSA!!!

Gość nio ja
No ja już chodze od kilku miesiecy na wasik do kosmetyczki -- wosk.. iii czy ja wiem czy mam wloski solabione.. moze i tak.. ale widze to tylko wtedy gdy np chce sobie troszke takie malutkie penseta usunac, wtedy mnie nie boli i latwo wychodzi....

Gość nio ja
ok, dziekuje bardzo...:) jakos musze sie blizej z tym zapoznac;)

Gość coty opowiadasz za
bzdury? wosk wcale nie wnika!!!

...wedlog mnie wnika a nawet jestem o tym przekonana ...penetruje wlos dlatego z czasem wyrastaja slabsze...

...dla kolezanki wyjasnie ze stwierdzajac ze wosk wnika mialam na mysli ze wnikaja jego skladniki a wosk sam w sobie rzeczywiscie zostaje na zewnatrz i po wyschnieciu sie go zrywa ale to juz chyba kazdy wie:O

Gość moj sposob
ja na zmiane wyrywam woskiem albo rozjasniam ale nie woda utleniona ale rozjasniaczem joanna, jest silny dlatego trzeba posmarowac tlustym kremem, zeby nie pieklo, zwykly krem do rozjasniania wlosow, pozdr

Gość hehee jakie
sposoby.... nie no z tym rozjasniaczem do wlosow ja bym sie nie odwazyla:)

Gość hehee jakie
sposoby.... nie no z tym rozjasniaczem do wlosow ja bym sie nie odwazyla:)