Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaa22

okropny ból dziąseł - co moze byc przyczyną?

Polecane posty

Gość kingaaa22

bolą mnie dziąsła...tak jakoś dziwnei..nie krwawią, nie są spuchnięte czy czerwone....po prostu bolą..jakby od srodka je coś wypychało..jakbym miała w nich ciśnienie:( boli mnie cała parwa strona wiec to chyba nie zęby mądrości....co moze być przyczyną? a może ktoś miał coś podobnego i minęło samo? na razie mam zapalenie oskrzeli i nie mogę iśc do dentysty:(

Gość kingaaa22
hmm..pozostaje chyba tylko czekać.

wydaję mi się, że masz typowe \"zapalenie dziąseł\". sama też przez to przechodziłam grrr. jedyne co mogę poradzić to płukanie kilka razy dziennie jamy ustnej rumiankiem lub szałwią. kiedyś miałam też taką maść, bodajże \"sachol\" się nazywała, w bordowej tubce do kupienia w aptece, miętowa w smaku także mogę ją polecić do smarowania właśnie opuchniętych dziąseł! gdyby to nie pomagało to radzę skonsultować się z dentystą ewentualnie stosuj np. ibuprom na ból. życzę zdrówka! ;-)

Na bolące dziąsła znam świetną pastę leczniczą o nazwie Ajona. Wypróbuj ja, na pewno ci pomoże.

też mi to wygląda na zapalenie, ale upewnić Cię może jedynie dentysta. a sachol jest świetny, działa na afty na ustach, dziąsłach i opuchnięte dziąsła również. jak nie to, to pozostaje własnie zabijać ból tabletkami. Trzymaj sie cieplo!

Gość Spaaaaaaaaaaaaaam
http://www.zlecenia.przez.net/aukcja ,44081,zlece-marketing-szeptany "Witam! Proponuję 100 zł za 100 postów. Posiadam doświadczenie w marketingu szeptanym oraz konta "z historią" na wielu forach, więc będę wiarygodna dla innych forumowiczów. Niezależnie, czy post będzie z linkiem czy nie, biorę 1 zł za niego. Piszę się to łatwo i szybko, więc Pana zlecenie będzie samą przyjemnością. Na życzenie fvat. Moje gg: 1631629 Zapraszam do współpracy! diwa82@o2.pl " Jakby ktoś miał zlecenia dla koleżanki Diwy z posta wyżej - jak widać "marketinguje" skutecznie ... :D