Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziestka++

i co pościcie??????????????????????????

Polecane posty

Gość trzydziestka++

bo ja nie -obzarłam się -niczego sobie nie odmówiłam -do spowiedzi nie poszłam -a teraz siedzie i pije piwo buuuuuuuuuuu A jak wy?

Gość undertaker
jak zwykle

Gość zainteresowana klimatem
a ja dzisiaj nic mięsnego nie zjadłam :P

Gość hippp
a ja poszczę:) Udowadniam sobie, że moj duch jest silniejszy niż ciało:)

Gość trzydziestka++
i co zrobic jak człowiek jest tak beznadziejny?

Gość kalla19
Uśmiechnąć się do lustra i powiedzieć "jestem wspaniała, KOCHAM siebie, nikt mi ie dał nigdy tyle co dałam sobie sama" I następnego dnia wybrać się do skepu. Kupić śliczne (przedrogie) spodnie na które ciebie nie stać O NUMER ZA MAŁE i zaczęć się odchudzać. Jedyna skuteczna metoda. Pozdrawiam. :D

Gość trzydziestka++
odchudzam się a zakupami to masz racje-jurto muszę zaszaleć..tylko czy na długo pomoze?

Gość kalla19
robisz to dla siebie. tylko dla siebie. nie dla faceta, nie dla przyjaciółek... tylko dlatego żeby latem wyjść na plaże w pięknym bikini i rozwalić wszystkich swoją figurą, będąc 100% świadoma że wyglądasz oszałamiająco... tak ... Właśnie w tych rybaczkach lub spodniach 5/6 czy najnowszym modelu spodni w które jutro nie wejdziesz :D:D:D Na mnie takie rybaczki czekają. :) Uda nam się. Bo nie będziemy zwracać uwagi, na to że raz czy dwa zgrzeszymy bagietką. Bo po prostu wiem że w końcu nam się uda:D Powodzenia jeszcze raz, uwierz a zobaczysz efekt. Skoro tylu kobietom już się udało to dlaczego nie nam? :D:D

Gość trzydziestka++
kalla19🌻 dzięki za pocieszenie może sie uda powtarzam sobie JUTRO BęDZIE NOWY DZIEN-oby lepszy