Gość allegro - pytanie Napisano Luty 22, 2007 ba jaki adres sprzedający wysyła zamówiony towar? na ten, który podany jest w allegro czy na ten wpisany w przekazie przelewu na konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybko i sprawnie Napisano Luty 22, 2007 jak mu nie podasz to na ten z allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allegro - pytanie Napisano Luty 22, 2007 no właśnie na allegro mam stary adres, a w przekazie podałam ten pod którym mieszkam teraz... to znaczy, że towar wyśle na ten nowy - podany w przkazie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napisz maila do niego Napisano Luty 22, 2007 ja nie zwracam uwagi na wplaty jaki jest adres, interesuje mnie tylko login. I jesli kupujacy nie napisze ze aadres inny anizeli podany na allegro to wysylam na ten co w allegro podany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Luty 22, 2007 nie. napisz mu w mailu lub telefonicznie zawiadom o nowym adresie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 55555 Napisano Luty 22, 2007 poprostu wyslij wiadomość do sprzedajacego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybko i sprawnie Napisano Luty 22, 2007 popieram 2 wypowiedzi wyzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allegro - pytanie Napisano Luty 22, 2007 w sumie jest mi wszystko jedno na jaki adres wyśle towar.... czyli jeżeli nie powiadomie go o zmianie adresu to wyśle na ten z allegro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napisz maila do niego Napisano Luty 22, 2007 to wlasnie Ci kazdy tutaj mowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybko i sprawnie Napisano Luty 22, 2007 na pewno tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allegro - pytanie Napisano Luty 22, 2007 ale chodzi mi o to... jeżeli nie powiadomie go o nowy adresie to wyśle na ten z allegro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szybko i sprawnie Napisano Luty 22, 2007 TAK TAK TAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allegro - pytanie Napisano Luty 22, 2007 dzięki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Luty 22, 2007 nie ma to jak analfabetyzm funkcjonalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Luty 22, 2007 ło matko, a było przeczytać?! najpierw napisałam, inni też, a koleś dalej swoje. jak nie rozumie (-sz), to tylko pogratulować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak wam wpływa kasa na konto Napisano Luty 22, 2007 to wysyłacie jakieś powiadomienia, że kasa jest i że towar już wysyłacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach