Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lusi_24

weżcie mi powiedzcie jak to jest-grube pupy

Polecane posty

Faceci mają do nas pretensje,że mamy pospasane tyłki,nierzadka sie z nas śmieją,A taki BIJONC(niewiem jak to si nawet pisze)ma tyłek ja szafa,.Lopez podobnie, ciut nie ciężarówka,Ale one tyłeczki poprostu mają cudowne,A naprawde,myśle że wiele osób zgodzi się ze mną mają straszne pospasane te tyłki.To dlaczego my jak mamy tu i ówdzie boczek to jesteśmy już dyskwalifikowane,Albo te wszystki murzynki tak samo,Jak moje dwa tyłki

Gość stonkaaa
bo one nie maja pospasanych, zwisajacch tylkow z cellulitem, tylko jedrne, zadbane i wycwiczone pupy z minimum tluszczu- taka roznica

Gość dziara
ja tam lubię dziwczyny z większą pupą więc jak masz taką jak wymienione panie to się nie przejmuj znajdzie się amator ale pewnie chodzi o całokształt reszta kształtów i jeszcze charakter

Gość vcxer
beyonce jest oblesna i nie ma co jej porownywac do LOpez .zresztą nie kreca mnie czarne ..MOze jestem rasistą

Gość ciotka dobra radaa
jak masz duza pupe to cwicz cwicz codziennie jej miesnie! bedzie duza ale smakowita i uniesiona a nie plaskie tluste zwisy - i troche opal na solarium

Gość bo jest różnica między
wielką dupą, zwisłą z cellulitem, z obcierajacymi się, pomarszczonymi, cellulitowymi udkami i do tego z mnóstwem roztępów, plus gruby bebech i schaby gratis, a między umieśnionym płaskim brzuchem, umieśniona i jędrną, ale dużą pupą z umięśnionymi, kształtnymi udami. Jak zobaczysz Beyonce na plaży, jak jej ktoś zrobi foto z ukrycia, to się nie załamiesz, ale uznasz, ze to normalna, moze nie piękna, ale apetyczna osoba. A jak wyjdziesz na polską plaże i zobaczysz te rzesze bab, któe siedzą całe życie na dupie i siłownię widziały na filmach, to jest porażka:o

Gość Dominika__
Jejciuuuuuuuuuu ... Przecież każdy lubi co innego. Ja mam spory tyłek i wiem, że niektórym się podoba. To kwestia gustu. Myślę, ze babka po prostu musi być kobieca i wiedzieć, jak zakręcić swoim małym, bądź dużym tyłkiem :)

Gość facet__
Ja lubie duże pupy kobiet, szerokie biodra, to mnie po prostu pociąga. Ale tylko wtedy gdy to jakoś wygląda, tzn. gdy kobieta jest zadbana.

Gość kobiety z wielkimi tylkami
mają zryte charaktery:O, strasznie są podłe:(

Gość hoophoooppp
Akutat jak ktoś jest w spodniach to nie widać czy ktoś ma celulit czy rozstępy.A polki na plaży przebywają 2 miesiące w roku,Ciekawa jestem skąd co niektórzy wiedzą czy akurat bijonc nie ma celulitu,albo lopez cze te inne murzynki,Wielu z was pewnie takiej murzyńskiej pupy w życi na oczy nie widziało,Tylko w telewizji.A telewizja robi swoje.

Na pewno mają cellulit,tylko tego nie widac,bo retusz czyni cuda:D;) A swoją drogą,duzo tańczą...hmmm................................................................... .....to i moze cellulitu nie mają,tylko jędrne umięsnione ciała? Ja tam chce faceta,co będzie lubiał szersze biodra i większy tyłek;) Postaram się,żeby było bez cellulitu:P