Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beyonce...

Skąd ten nalot na matki i ich dzieci?

Polecane posty

Gość Beyonce...

Na żadnym innym forum nie ma takiego chamstwa, z jakim można spotkać się tutaj.:( Nie mam tutaj na myśli wpisów matek, bo to są pojedyncze przypadki, nie zasługujące na bycie matkami, ale na kobiety, które nie chcą mieć dzieci, odczuwają wewnętrzną potrzebę dokopania matkom. Co Wy robicie na tym forum? Bo to, że robicie z siebie wariatki, to każdy widzi.:( Na tym forum nie można kulturalnie porozmawiać o porodzie, bo momentalnie pojawi się jakiś wpis kobiety opętanej wizją porodu, która napisze, że ból porodowy, to ból nie do wytrzymania, a żeby było ciekawiej, te wpisy należą do kobiet, które nigdy nie rodziły.:P Chcecie obrzydzić nam poród pisząc o rozepchanej pochwie, o naderwanych sutkach, nacinaniu krocza; mimo, że żadna matka na tym forum nie napisała, że po porodzie jest za szeroka, to Wy, to sobie wymyśliłyście. Matka nie może popełnić błędu ortograficznego, bo momentalnie zostania zjechana nie tylko ona, ale też wszystkie matki, którym przypisze się analfabetyzm i dysleksję. Błędy zdarzają się każdemu, ale tylko matkom się je wypomina. A niech tylko jakaś matka spróbuje napisać, że skończyła LO, postanowiła urodzić dziecko i tym samym zrezygnowała ze studiów- katastrofa. Taka matka zostanie wyśmiana, poniżona i wredne @ stwierdzą, że co taka matka dziecku przekaże? bo w końcu jak tak można nie skończyć studiów? Ciekawe tylko czemu ja ciągle spotykam na swojej drodze kretynów po studiach? Waszym zdaniem kobieta powinna urodzić dziecko, siedzieć z nim w domu 5 m-cy, a potem maluchem powinna zająć się babcia (nie każdy ma babcię), albo żłobek, tylko która matka da 5-miesięcznego malucha do żłobka? Matka powinna wrócić do pracy, bo w przeciwnym razie zostanie kurą domową. Moja mama siedziała ze mną w domu do 6 roku życia, ja byłam zadowolona i mama szczęśliwa, ale oczywiście zawsze znalazł się ktoś, komu to się nie podobało. Skąd w bezdzietnych tyle jadu? I po co zakładacie na macierzyństwie topiki o niechęci do dzieci? Chcecie się pożalić, czy pochwalić? Mało, która założy taki temat na uczuciowym, czy ogólnej, bo wie, że tam się nikt do niej nie doczepi i tym samym dyskusja będzie jałowa, a tutaj zawsze można się wyżyć na matkach.:( Kobiety nie chcące mieć dzieci nie powinny mieć prawa wstępu na to forum, bo niby co takiego tutaj szukacie? Interesują Was tematy o kupkach i pieluszkach? Czekacie tylko na choćby najmniejsze potknięcie, żeby je potem wypomnieć. Nie macie szacunku do własnych matek? Przecież same byłyście kiedyś dziećmi.

Gość Iza..
w moim przekonaniu to nie chodzi wcale o atak osob bezdzietnych na matki z dziecmi....Jeżeli ktoś wykazuje sie wrednościa w stosunku do innych osób, chociażby do matek , to jest taki również dla innych ludzi.Nie ma co generalizować.Jezeli ktos jest chamem taki jest dla wszystkich, a nie dla wybrancow. Rozumiem Twoje oburzenie.Ja zaglądam tu od czasu do czasu.Gdy nie mam dostepu do kompa nawet nie tęsknie bardzo za tym miesjcem, wlasnie z racji zlośliwych komentarzy.Jednak optymistyczne jest to, ze jest tu takze wiele wartosciowych i sympatycznych dziewczyn,a nie same sfrustrowane baby. Pozdrawiam:)

Beyonce - zgadzam się z toba, ale nie do końca. Na innych forach jest to samo. Niedawno czytalam topik dziewczyny, która jest w ciąży z żonatym facetem i prosiła o radę. Zostala oblana takim gnojem, że pewnie się popłakała. Zobacz np. na weselach. Wystarzy, ze dziewczyna pokaże zdjęcie swojej sukni do sprzedania, to zaraz zlatują się inne i nazywają ją bezguściem w wieśniackiej sukni. Niestety, na Kafe jest mnóstwa wulgaryzmów, chamastwa i dowartościowywania siebie kosztem innych, a mało rzeczowej dyskusji.

chamstwa tutaj nie brakuje to fakt, ale powiem wam ze takich kretynek jest wszędzie pełno, nie tylko na kafeterii

chociaz dokładnie wiem co to chamstwo i \"jechanie \" po osobie na kafe .... wcale nie dziwie sie nalotowi na dziewczyne w ciazy z zonatym facetem- bo nie szanuje takich kobiet .....

Acha, nikt od ciebie nie wymaga szacunku, ale tamta dziewczyna wiedziała, ze zrobiła źle i nie prosiła nikogo o cenę. Sama była załamana, bez wyzywania od k* i szmat. Ja natomiast odnoszę wrażenie, że gdyby Chrystus pojawił się wśród co poniektórych kafeterianek i wygłosił zdanie \"Kto sam jest bez grzechu...\", to one bardzo chętne ukamieniowałyby jawnogrzesznicę, a przy okazji Jego.

Millagros _ tak to prawda nie znam historii tej dziewczyny - tak wiec óogólniłam swoje \"spojrzenie\"na ten temat .... Masz racje,taki jest obraz kafeterii .... Ja srednio raz - gdy pojawie sie na kafe musze usłyszec ze jestem snobka,lanserka,brzydafvctwem albo tym podobnym \"diabłem\" tylko dlatego ,że nie boje sie pokazac swojej twarzy - i namacalnie i w sensie oblicza .... szczerosc na kafe nie popłaca ;) ale nie ma co sie tym przejmowac .. najwazniejsze to byc soba 🖐️

Gość kiki li
A-cha podziwiam Cie za odwagę.Blog fajny, myśle, że Ty jesteś także dosc sympatyczna a przede wszystkim szczera.Dzidzię masz no raczej ...(przepraszam) nieładną....I za to tez Cie podziwiam że wystawiasz Ja na widok publiczny, wiedząc(tak MI SIĘ WYDAJE, ZE CHYBA ZDAJESZ SOBIE CHOC CIUT SPRAWE Z TEGO ZE CORECZKA jest fajna jak kazdy maluszek no ale miss dzidziusiow nie zostanie z cala pewnoscia nigdy),ze może być oceniania przez inne forumowiczki i najczesciej to nie sa oceny w stylu:sliczne dziecko... Pozdrawiam

kiki li_ eee nieładna ? ;) moze dla Ciebie ....dla mnie pięęęęęęęękna ;) moze ja jestem brzydka :) ale Julia ? Julia jest piękna ! ❤️ ale nie wymagam od wszystkich \"oh\"i \"ah\" ;)

Gość Znowu lans robisz z
tego swojego dziecka, zadna matka tu na Kaffee nie zachwyca sie tak nad swoim dzieckiem jak ty, ale coz ty sie dowartosciowyjesz w ten sposob i tyle, wszyscy to juz wiedza.

Gość Znowu lans robisz z
To do Acha, powyzsza wypowiedz.

I co w tym złego,ze moje dziecko jest dla najpiekniejsze,najwspanialsze i w ogóle naj naj naj naj ??????? To zle ? To cos patologicznego ? :O Cos zenujacego ? Własnie pokazujecie na co Was stac ....i kompletnie nie rozumiecie słów autorki tego tematu ....za to doskonale obrazujecie problem kafeterii ...

Gość kiki li
A-cha Twoja postawa, ze kochasz dziecko bezwarunkowa jest super:)Wierze, ze Twoja niunia jest kochana i dla Ciebie naj,naj.Na pocieszenie napisze tak:czasem z b.ladnych dzieci rosna brzydale i odwrotnie.Twoja niunia na pewno nie jest jakas brzydka straszliwie.Zreszta to kwestia gustu.W sumie to zaluje tamtego wpisu,przepraszam ,bo tylko wywolalam wojne.

Gość 22latkaaa
Ale niektore z was z wredne. No tak, jak sie jest nijakim i pustym, to tylko wredota zostaje.

ej nie przejmuj sie ;) nie jestem taka \"delikatna\" :) sama jestem mega obiektywna osoba - naprawde ... i nawet jak nie podoba mi sie do konca jakies dziecko uparcie szukam w nim czegos szczególnego :) np ...pieknych oczu ....fajnego noska czy słodkich loczków :) taka juz jestem ...uwazam ze nie ma brzydkich dzieci ot,co ;) na kafe zarówno usłyszałam ze mam sliczna córeczke jak i paskude tak wiec pojecie wzgledne ;)

Gość ty acha nie sluchaj
przeciez nawet pierwsze zdjecie jak tylko wchodzi sie na waszego bloga pokazuje z jak slicznym bobasem mamy do czynienia . jest zajebista ! codziennie do was zagladam 🖐️ chcialabym miec taka sliczna dziewczynke powaznie a te jej oczka to popratu szmaragdy

Gość jhhjh
Dla wiekszosci b.brzydkie dziecko i przyrzekam ze jak otworzylam blog i zobaczylam mała powiedzialam do siebie:Jeju,jaka brzydka...Ale dla drugich moze byc sliczna,wszystko to rzecz gustu.To tez cos jak w podobie:kazda potwora znajdzie swego amatora

jagoda zielona_ pokazuje zdjecia\"ze smakiem\" golizna nie swieci ....! zarzucasz mi ,ze robie pokaz ....boze ...zrozum mam na kafe znajome osoby,które lubia spojrzec na moja dziewczyke ....:) nic w tym złego nie widze .... masa dziewczyn ma tutaj blogaale tylko do mnie jest jakies\"ale\" jagoda zielona_jezeli dla Ciebie to takie niesmaczne co robie,omijaj szerokim łukiem mnie i moja \"stopk\" :)

w nosie mam taka dyskusje ...wara od mojego dziecka ! nie podoba sie nie patrz !

Gość Ale smutek
Nieee no po prostu żenujące:( dziewczyna dała temat o złośliwości i najeżdzaniu..a już kilka postów niżej tego przykład. Ja też nie jestem za przesanym celebrowaniem każdego zęba dziecka...ale nigdy bym nie śmiała nikomu napisac,ze ma brzydkie dziecko. Uwazam że jest to po prostu żenujące i NIE KULTURALNE:( Każde dziecko widziane oczami matki jest piękne...i tyle. Nie uważacie że A-cha sie zwyczajnie przykro zrobiło? Kurcze-nie chciałabym byc nigdy w takiej sytuacji.Głupio mi za was.

Ale smutek_ fajnie,ze ktos zna uczucie empatii .... Dziwne,ze po mnie jeszcze nie pojechały ;)

Gość a dajcie
a dajcie sobie po razie i niech tu bedzie w końcu spokój! kurcze przeczytajcie 1 wątek!! Wredne baby jesteście! jak przekupy na jarmaku! Każda normalna matka uważa ze ma piekne dziecko ja tez uważam że moje jest piękne chociaż wiem ze sa piekniejsze ale to ze sa piekniejsze nie zabrania mi sie nim chwalić! Dajcie sobie na luz Kobiety!

Gość jhhjh
A-cha rzeczywiscie moglo Ci sie przykro zrobic,ja wiem.Ale taka jest rzeczywistosc wirtualna-dajesz fotki dziecka to niestety,musisz sie liczyc ze beda ludzie wystawiac oceny na jego temat.Znajomi powiedza to miedzy soba:nieladne dziecko,rodzice wiadomo-idealizuja , a tu na necie-niestety-kazdy pisze co mysli... A to z pedofilem to przegięcie.Nie bierz sobie do serca tych wpisow i tyle,ale proponuje naprawde nie upubliczniac tych zdjece, bo moim zdaniem niestety, kazdy raczej ma jakaies pojecie dziecka ladnego i dziecka takiego sobie i dziecka brzydkliego....

Gość Ale smutek
Uwazam że przesadzacie-albo zwyczajnie zazrościcie. Jak macie ochotę też pochwalcie się swoimi dziećmi:)Nie sądze żeby a-cha na was za to naskoczyła... Usłyszeć dla matki -sama nią jestem(),że ma brzydkie dziecko-to naprawdę boli. Miłość sprawia,ze każde dziecko jest piękne.Jeśli uważacie inaczej to po prostu w ogóle nie komentujcie. Nie wiem co miłego w tym aby komuś dowalić. Może rekompensujecie jakieś swoje niepowodzenia? Dziewczyna jest szczęśliwa i chce się pochwalić swoim szczęściem-jest to naturalne. MYslę że drugiego dziecka nie będzie aż tak strasznie celebrowała-i to też będzie naturalne. Ale wolnoć Tomku w swoim domku.

Gość nie dokonca
zgadzam się z autorką tematu, ale nie o tym chciałam pisać. Jak ktoś w ogóle może mówić, że dziecko Achy jest brzydkie!!!! Wściekłam się. Dla mnie ta dziewczynka jest prześliczna i ma cudowne oczka. Ale już nie o to chodzi, bo to przecież kwestia gustu. Pewnie ta osoba, która tak powiedziała jest poprostu zazdrosna, może nie może mieć dzieci.... Jak można tak powiedzieć o takim małym człowieczku :(

dziwi mnie ta nagonka ...... potepiam matki patologiczne - pijaczki ...zaniedbujace dzicko ...biedne dzieci w smutnych szarych ubrankach .....za duzych ....zal mi ....pomafgam takim osobom .... a ja jestem w oczach niekórych zła bomam \"fisia\"w temacie dziecka !szok !

Gość nie dokonca
No i poczywiście ta osoba jest pusta!!!! Debilko???? Co to w ogóle za słownicto? Znowu wyżywają się 15-latki

Gość jhhjh
Jasne ze wolnoc Tomku w swoim domku!!Własnie! A nie na necie, gdzie jest pelno anonimowych ludzi moglacych bezkarnie pisac co myslą...:( Niestety, upublicznianie zdjęć niesie ze soba to ryzyko i A-cha powinna to wiedzieć:( Mnie takze byloby b.przykro gdyby ktos powiedzial brzydkie masz dziecko,dlatego nie umieszczam tu zdjec coruni,choc ja tak mysle:jest przecudna.....Tak jak A-cha o swojej coruni.

Gość majówka
Jakie niektóre baby sa prostackie...... A_cha - nie daj sie!!!