Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beyonce...

Skąd ten nalot na matki i ich dzieci?

Polecane posty

Gość Ale smutek
Ja myśle,ze nawet jej nie przyszło do głowy,ze moze spotkać sie z takimi reakcjami... Może to po trosze brak wyobraźni? .Wydaje mi się że każdy w pierwszym odruchu chciałby się pochwalic swoją Pociechą. Może a-cha jest osobą bezpośrednia i jej intencje są wyłącznie dobre... Dlatego nie pomyślała o jakiś zagrożeniach wynikających z tego ze zamieściła bloga Małej. Pewnie poznała w Kafe dużo fajnych osób-i chciała się po prostu przedstawić,ujawnić.Sama nie wiem -po Waszych komentarzach ja pewnie usunęłabym tą info-aby oszczędzić sobie dalszych nieprzyjemnośći. A-cha wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojej rodziny.Pozdrawiam:)

Gość jhhjh
Czy to nie jest bezsensowne:słuchac jak inni "jezdza "po corce i walczyc z nimi,a mimo to nie usunac zdjęc?To taka jakby prowokacja.Moim zdaniem gra nie warta swieczki.Nie wiem czy podziwiac A-che za determinacje czy za zawziętośc.Tylko po co to wszystko?Po co wpisy:A-cha nie daj się....?Przeciuez tu chodzi o zywą istotkę,Jej corke,ktora jest oceniana przez innych.Z racji tego ze niejest ladna kazdy pisze prawde i kolo sie zamyka.Czy to naprawde ok,czy nie lepiej dac sobie spokoj i usunac zdjec?Widocznie A-cha nalezy do zawzietych,tylko w imie czego....

Gość majówka
no np. ty zielona jagodko czy jakos tam.....

Czytam wasze wypowiedzi i jestem w szoku Jak kobieta kobiecie a co najgorsze matka matce moze powiedziec ze ma brzydkie dziecko Dziewczyny z kad w was tyle zlosci??Jak macie glupio gadac to moze lepiej wogole sie nie wypowiadajcie Jestescie beznadziejne Gdyby mi kto powiedzial ze moj synek jest brzydki bardzo by mnie to zranilo bo dla mnie jest najpiekniejszy i jest calym moim swiatem Zastanowcie sie nad sensem waszych wypowiedzi i czemu one wogole sluza Jak wam sie julka nie podoba to wasza sprawa i nie ma potrzeby o tym pisac A_cha twoja coreczka jest sliczna i to moje szczere zdanie ❤️

Dzidzia Achy jest śliczna. Roześmiana, piękne duze ślipka, widać, że radosne i zadbane dziecko. Moje dzieci też są dla mnie najpiekniejsze...i co z tego?

Gość jhhjh
Wiadomo, ze nikt nie powie, ze ma sie brzydkie dziecko gdy np.przyjdzie do Ciebie z wizytą i tak dalej.A internet-wiadomo...To wyglada troche tak:jest mama, ktora przy kazdym swoim wpisie daje link do swojego bloga.Czytajac Jej wypowiedzi oczywiscie ze wiekszosc forumowiczek wchodzi tam,oglada,czyta.Co dalej się nasuwa:ocena.W jakim celu A-cha to zrobila,po co dala link do bloga?Po co pokazujemy komuś to co mamy ??Po co sie chwalimy?? Odpowiuedz jest prosta:po to,aby uslyszec poparcie naszego zdania,pochwale,komplementy.I w ten sposob ma miejsce sytuacja jaką teraz tu widzimy.....:(A-cha moze chciala dobrze,ale naprawde nie powinna byc naiwna i myslec ze kazdy kto pomysli ze jej corka jest brzydla,nie napisze tego! POIzdrawiam

Gość wydaje mi się że
wszystkiemu winna jest frustarcja i kompleksy, fakt, że czasami zakładane są głupie tematy, albo takie, które już były poruszane, ale wtedy najlepiej jest chyba ignorować bo poco sobie nerwy psuć

Gość wydaje mi się że
aaa i w zyciu bym nie powiedziała, nawet na forum, że czyjeś dziecko jest brzydkie

Gość swerdf
Jak plytkim i glupim trzeba byc, aby czerpac satysfakcje z obrazania niemowlaka?? No comment...

Ja uwazam ze jak ktos szanuje siebie to ma tez szacunek do innych Jesli niektorym sprawia przyjemnosc ranienie uczuc innych to to juz nie wymaga komentarza

Gość majówka
i tu własnie wychodzi twoja prostota....

Kobitki wyluzujcie... Same się nakręcacie... Ile osób tyle opinii- ładna nie ładna... Co za różnica... Wiadomo, że tuż po porodzie i w pierszych tygodniach nawet, większość dzieci nie jest za ładna... Często napuchnięte, często czerwone, czasem z jakimiś wysypkami, czasem podrapane własnymi rączkami... Ale później... Dla każdej matki jej dziecko jest naśliczniejsze, najcudowniejsze i najmądrzejsza i ja osobiście nie widzę w tym nic dziwnego. Taka jest po prostu natura kobiety-matki... A_cha - obiektywnie mówię, jako niematka, córa śliczna, a najważniejsze, że zdrowa :) Mój brat, gdy zobaczył swoja pierworodną córę na sali porodowej, to powiedział lekarzom, iz przypomina mu białą kiełbasę :) i przez parę tygodni przy każdej wizycie lekarza pytał, czy dziecko ma szanse być ładniejsze :) Teraz Asia ma 2 latka i jest śliczną dziewczynką :)

Gość hehehe...
biała kiełbasa :)

Gość
Acha jest super dziwucha!!!!!!! Ma jaja i za to ja lubie

Gość Kallla___
Ma jaja tak jak ty babo-chlopie. A Acha dawno juz powinna zlikwidowac stopke, skoro takie rzeczy sie dzieja, ale nie ona nie moglaby zyc bez lansowania swojej corki, i nie wazne jest tu rozstrzyganie czy jest ladna, czy nie, bo nie o to chodzi. Zauwazylam ze jakis czas temu Acha zlikwidowala stopke, ale jak sie okazalo nie na dlugo, nie wytrzymala, przeciez chodzi o to, aby wszyscy wchodzili, i co najwazniejsze chwalili pieknosc Achy. To chore poczynania, zapatrzenie i nic wiecej.

Gość
lansuj sie jak i ona potrafisz? nie!

Gość
czy tylko acha ma w stopce link ze zdjeciami? nie wiec czemu sie czepiacie własnie jej

No właśnie ja nie rozumiem jak można napisać matce, że jej dziecko jest brzydkie? Już samo stwierdzenie, że dzieci dzielą się na ładne i brzydkie jest dziwne. Dzieci dzielą się na ładne i piękne, ale biorąc pod uwagę tak ważną kwestię jak matczyna miłość, to można stwierdzić, że wszystkie dzieci są piękne. Tak naprawdę trudno określić, co z dzieci wyrośnie. Ja na zdjęciach z dzieciństwa mam lśniące, grube włosy do pasa, nieskazitelną cerę, wielkie oczy i długie rzęsy, a teraz wyglądam zupełnie inaczej.:D Nie można oceniać urody dzieci, bo dzieci rosną, tyją, zmieniają się.

i ja zajrzałam na ten blog:-) Nie wiem o co Wam chodzi. Śliczna dzidzia, w ogóle wszystkie fotki bardzo ładne w całym blogu :)Fajny pokaz w topiku o nalocie na matki. I wcale mnie nie dziwi, że cała krytyka z pod palca tchórzliwych pomarańczowych nicków :o Patologiczna matka (trójka i jeszcze w ciąży! :P )

Gość Beyonce...
Jaki jest sens tworzenie bloga tylko dla siebie? Kupiłam sobie perskiego kota, stworzyłam galerię jego zdjęć, klikałam w nią codziennie i zaczęło mnie to nudzić, bo nikt tego nie widział i nie było sensu ulepszania tej galerii. Wkleiłam w końcu linka w moją stopkę, żeby inni mogli zobaczyć i być może podziwiać moje cudo. Z dziećmi jest podobnie, chcemy się podzielić z innymi pierwszym słowem, pierwszym kroczkiem, zdjęciami z poszczególnych m-cy życia. Po to jest stopka, żeby coś w nią wkleić. Jedni wklejają cytaty, a drudzy linki do blogów itp. Jak komuś nie podoba się cudzy blog, to powinien z niego wyjść i szukać następnego, a nigdy nie uwierzę w to, że Acha założyła ten blog, żeby chwalić się urodą swojego dziecka, ona chce chwalić się dzieckiem, pisać o małej i chce, żeby inni to czytali. Naprawdę widzicie w tym coś złego? Dzieci i zwierzęta, to stworzonka, którym można robić dowolną ilość zdjęć. Przecież nikt nie ma w stopce swoich zdjęć, czy zdjęć swojego rodzeństwa. Jak możecie pisać, że dziecko będzie miało żal do matki, że zamieściła jego zdjęcia w internecie? Ja mam 2 albumy fotek z dzieciństwa, cała rodzina je widziała, wszyscy znajomi, a ja zdaję sobie sprawę, że na tych fotkach byłam tylko dzieckiem i nie wstydzę się zdjęć, na których byłam naga, albo mama mnie kąpała, bo dla dziecka, to jest naturalne. Jeśli chodzi o pedofilię, to wystarczy iść latem na pierwszą lepsza plażę i tam można spotkać wielu pedofilów, ale to nie jest powód, żeby ukrywać swoje dziecko przed światem. Pedofil może sobie co najwyżej popatrzeć, ale nic więcej nie może zrobić.