Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę kupić

_______CAPIVIT HYDROCONTROL- DZIAŁA?________________

Polecane posty

Gość chcę kupić

Mam bardzo przesuszoną skórę twarzy. Tak ją sobie załatwiłam kremem z ziaji tin tin. Zawsze miałam mieszaną, a teraz od 2 miesięcy po tym kremie nie moge jej doprowadzic do ładu, bo aż mi się łuszczy z suchości. Kremy pomagają tylko na chwilę. Czy ten capivit jest skuteczny? jeśli tak to pojakim czasie widac efekty?

to niestety zalezy. ja co prawda nie uzywalam hydrocontrol tylko tego normalnego (mi chodzilo o wypadajace wlaosy) i ja u siebie nie zauwazylam zadnego efekty, za to kolezanka po kilku dniach przestala miec problemy z wlosami. jesli masz skore mieszana to ja polecam krem matujacy (najlepszy matujacy jaki znam) dla cery z problemami \"no problem\" firmy dax cosmetics http://www.domzdrowia.pl/add2cart.php?product=44131 wczesniej mialam tez problemy z przesuszeniem skory a on jest genialny. jesli teraz masz nagla potrzebe nawilzenia to na noc polecam gliceryne kosmetycza w postaci hydrozelu (w kazdym markecie jest), w takiej przezroczystej tubce w kolerze niebieskim (zel w srodku). na mrozy uzyawalam jej na noc a na dzin kremu no problem- mialam problemy ze swiceniem wiec na dzin gliceryna w moim przypadku odpada

Gość ela503
ja nie znam tego środka ale za to znam kosmetyki, które garantują efekt odżywienia. Przetestowałam osobiście, jak i kilkoro moich przyjaciółek i z czystym sercem mogę polecić każdemu. Proszę Cię nie zrażaj się ceną, ich jakość i wydajność rekompensują straty portfela http://www.suplementy.sklep.pl/sklep/product_info.php?cPath=21&products_id=60 warto naprawde pzdrawiam i życzę zdrowia

ten moj krem kosztuje okolo 11 zł, a glizeryna 6-7 zł

Gość chcę kupić
nie no na takie kosmetyki to mnie z całą pewnościa nie stać :(. Chciałabym poznać opinię na temat tego capivitu.

Gość jjjjjjjjjjjj
Capivit HydroControl 'nawadnia' skore od wewnatrz i ja jestem zadowolona z jego dzialania, bo mam normalnie przesuszajaca sie skore, a jak zazywam HydroControl ,to jest normalna.

Gość chcę kupić
a po jakim czasie zauwazyłaś efekt? Czy utrzymuje się on również po odstawieniu?

Gość jjjjjjjjjjjj
Jesli masz przesuszona skore na twarzy, to prawdopodobnie jestes odwodniona+Twoja skora przyzwyczaila sie do nawilzaczy w postaci kremow i teraz sama nie potrafi zapewnic sobie odpowiedniej dawki nawilzenia. Przede wszystkim odstaw wszystkie zele myjace, mleczka do twarzy itp. Twarz myj TYLKO woda mineralna w butelki. Ja myje Naleczowianka. Zazywaj HydroControl 2xdziennie, nie 1 raz jak jest napisane na opakowniu. Uzywaj kremu 1xdziennie, najlepiej kup sobie Physiogel w aptece. 2 razy w tygodniu naloz sobie jakas maseczke naturalna, nie ze sklepow. Bardzo dobra jest maseczka z avocado. Obierasz owoc ze skorki, trzesz go na tarce, dodajesz troche jogurtu naturalnego, troche oliwy z oliwek, soku z cytryny i taka papke nakladasz na twarz. Po 2 tygodniach Twoja skora powinna wrocic do normalnosci.

Gość jjjjjjjjjjjj
Wiesz co, nie pamietam, bo bralam to pol roku temu, a teraz biore dopiero od 2 dni, ale radzilabym zazywac kapsulki przez miesiac. Potem mozesz odstawic albo brac co drugi dzien. Nie zapomnij jeszcze o piciu plynow przez caly dzien i ograniczeniu kawy jesli ja pijesz.

Gość chcę kupić
Dzięki za rady. To bardzo prawdopodobne, ze sie trochę odwidniłam, bo mam spieczone usta. Ogólnie piję bardzo mało od zawsze. Tylko latem piję litrami, a tak to około 2 szklanek płynów dziennie.

Gość chcę kupić